Kaip prisipažino 30-ies metų amžiaus įžymybė, gimdymas buvo sunkus. E. Ratajkowski teigimu, vaisiaus vandenys nubėgo likus šešioms dienoms iki gimdymo pradžios. Kai ji papasakojo vyrui, kas nutiko, jis pradėjo ruoštis kelionei į ligoninę, o moteris kentėjo stiprius skausmus, praneša spletnik.ru.

„Atrodė, kad kūnas tuoj tuoj plyš. Skaudėjo visur. Skausmas tiesiog vėrė kiaurai ir plito po visą kūną. Sąrėmiai kartojosi be perstojo, ir kai vienas iš jų pasiekė piką, mane apėmė panika. Desperatiškai troškau, kad skausmas liautųsi, bet buvau atsidūrusi spąstuose. Griežiau dantimis, – knygoje rašo E. Ratajkowski. – Nerimavau dėl mažylio. Ant kortos buvo pastatytos mūsų gyvybės, bet nieko negalėjau padaryti, kad užtikrinčiau mūsų saugumą. Mūsų gyvybės priklausė nuo paslaptingų mano kūno mechanizmų.“


Kai ligoninėje modelis ėmė stumti kūdikį, paprašė veidrodžio, kad galėtų stebėti gimdymo eigą. Veidrodyje išvydusi savo kūną, E. Ratajkowski jo neatpažino.

„Mano kūnas buvo išpurtęs ir atrodė svetimas. Veidas – raudonas, o smilkinio venos pulsavo“, – pridūrė ji.

Paskui moteris išgirdo, kaip gydytojas pasakė, kad svarsto panaudoti vakuuminį ekstraktorių, nes kūdikis per didelis. Vis dėlto jai pavyko pagimdyti be jokių pagalbinių priemonių. Laimei, sūnelis gimė sveikas. E. Ratajkowski greitai susigrąžino prarastas formas ir grįžo ant podiumo.

Iš pradžių naujai iškepta mamytė nerodė naujagimio veido, bet dabar nebeslepia jo nuo visuomenės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)