Į laidą Ksenija atvyko būti komisijos nare. Jos užduotis buvo vertinti šou dalyvavusių vadinamųjų „Drag queen“ pasirodymus, išsirinkti savo favoritę ir skirti jai pirmąją vietą. Pasibaigus visų dalyvių pasirodymams, Nastia ir Ksenija nutarė ir pačios įnešti šiek tiek ugnelės. K. Sobčiak ir N. Ivlejeva susirėmė šokių dvikovoje, kurios neabejotina nugalėtoja tapo Ksenija.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

Pasirodymo metu ant scenos Ksenija ne tik, kaip ir Anastasija Voločkova, su kuria ji vis susikerta, padarė špagatą, bet ir plakė Nastią ryškių plunksnų boa, taip pat pademonstravo savo lankstumą ir visus akrobatinius gebėjimus.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

„Pagyvenusios moterys taip šoka iš nevilties, Nastia. Kai artėsi prie keturiasdešimties, tą suprasi!“ – su humoru savo ryškų pasirodymą komentavo K. Sobčiak.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

N. Ivlejeva prisipažino, kad ją gerąja prasme šokiravo tai, ką išvydo. Ji taip pat pažymėjo, kad, siekiant sustiprinti įspūdį, joms betrūksta tik „pasilaižyti“.

„Bet mes juk to nedarysime, ar ne?“, – šypsodamasi paklausė N. Ivlejeva.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

„Oi, mažule, aš visada esu už!“ – atsakė Ksenija, akivaizdžiai turėdama omenyje savo ankstesnę „patirtį“ su Tina Kandelaki. Ksenija ir Tina prieš daugelį metų pasibučiavo per žurnalo GQ apdovanojimų teikimo ceremoniją, primena spletnik.ru.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

Po šių žodžių laidos vedėja ir pagrindinė komisijos narė akimirksniu kelioms sekundėms paniro į aistringą bučinį stebint to nesitikėjusiai publikai. Šis K. Sobčiak ir N. Ivlejevos poelgis imtas entuziastingai aptarinėti komentaruose po laidos įrašu. Vieni dviejų žvaigždžių bučinį pavadino „legendiniu“, kiti jas smerkia už neva „LGBT propagandą“.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

Štai keletas žiūrovų komentarų pavyzdžių:

„Legendinis Sobčiak ir Ivlejevos bučinys!“
„Ksenija Anatolijeva – šaunuolė! Bučinys buvo viso šou vinis.“
„Sobčiak ir Nastia – metų bendradarbiavimas!“
„Gėda! Nejaugi nėra kitų būdų publikai pritraukti?“
„Tai juk yra gryniausia LGBT propaganda!“

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

Žinoma, daugelis prisimena Madonnos ir Britney Spears bučinį: sunku jų nelyginti, juk K. Sobčiak ir I. Ivlejeva netgi pasirinko tokių pačių spalvų apdarus kaip ir Madonna su Britney 2003-aisiais „MTV Video Music Awards“ pasirodyme.

Ksenia Sobchak ir Nastya Ivleeva

Nepaisant nevienareikšmiškos interneto komentatorių nuomonės apie bučinį, niekas nedrįso prieštarauti, kad būtent Ksenija šią laidą pavertė iš tiesų išskirtine. Be to, imta juokauti, kad nuo šiol jos pasirodymų renginiuose kaina kils.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)