44-erių metų amžiaus atlikėjas, praėjusią savaitę oficialiai pasikeitęs savo vardą į Ye, regis, buvo apimtas niūrios nuotaikos, o jo šukuosena atrodė kaip nevykusio kirpėjo darbo rezultatas. Tai davė peno interneto troliams - šie iškart ėmė pokštauti, jog už naująjį stilių turbūt atsakinga su žirklėmis dar nemokanti elgtis reperio dukrelė North, praneša dailymail.co.uk.

Pamatę unikaliai iškarpytus plaukus ir atvirkščiai užsisegtą grandinėlę su pakabuku „Saint“ (K. Westo sūnaus vardas), internautai suskubo tviteryje komentuoti garsenybės išvaizdą.

„Yeezy davė žirkles North“, – pašmaikštavo naudotojas YungOG3nius.

„Regis, žinau, kas padarė šią šukuoseną“, – parašė DestryBrod ir paskelbė aktoriaus Johnny Deppo įkūnyto personažo Edvardo Žirkliarankio nuotrauką.

Prie memų kūrimo prisidėjo ir naudotoja stacyhawadi, pasidalijusi atlikėjo nuotraukų, kuriose jis įamžintas užsidėjęs įvairias kaukes, koliažu, po kuriuo parašė: „Kanye reakcija nenusisekus šukuosenai.“

Pastarosiomis savaitėmis K. Westas labai įmantriai bandė užmaskuoti savo veidą, įskaitant keistą baltos spalvos protezinę kaukę, kurią užsidėjo eidamas į susitikimą su savo reputaciją suteršusiu buvusiu Donaldo Trumpo advokatu Michaeliu Cohenu, austas balaklavas ir šiurpius žalios spalvos galvos apdangalus, kuriuos dėvėjo viešėdamas Italijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)