22-ejų modeliu dirbanti Meadow apie tai, kad ištekėjo, pranešė instagrame.

„Mes susituokę!“, – šalia trumpo vestuvių vaizdo įrašo rašė P. Walkerio dukra.

Tragiškai žuvusio Paulo Walkerio dukra Meadow Walker savo vestuvių ceremonijoje sulaukė didelio palaikymo iš kartu su velioniu tėvu filme „Greiti ir įsiutę“ vaidinusių Vino Dieselio ir Jordanos Brewster, skelbia usmagazine.com.

Montaže matyti, kaip Jordana Brewster apkabina į ceremoniją atvykusią Meadow. Kiek vėliau publikuotose nuotraukose galima pastebėti, kad Vinas Dieselis, kuris yra merginos krikštatėvis, vestuvėse atlieka tėčio vaidmenį – lydi nuotaką gėlėmis puoštu koridoriumi iki ceremonijos vietos.


Apie sužadėtuves Meadow pranešė šių metų rugpjūtį. Tuomet į socialinius tinklus ji įsikėlė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip ji plaukioja baseine ir demonstruoja sužadėtuvių žiedą.


„Delfi“ primena, kad P. Walkeris žuvo 2013 metų gruodžio 1 dieną kartu su savo bičiuliu Rogeriu Rodasu, kai jų „Porsche Carrera GT“, vairuojama R. Rodaso, rėžėsi į apšvietimo stulpą bei medį ir tuomet užsiliepsnojo. Meadow tuo metu buvo 15-ka.

Autopsija patvirtino, kad 40 metų P. Walkeris mirė nuo „trauminių ir terminių sužalojimų“. Policija įsitikinusi, jog reikšmingos įtakos avarijai turėjo greitis. „Porsche“ automobilį vairavo R. Rodasas, aktorius sėdėjo keleivio vietoje.

Tuo metu, kai įvyko nelaimė, P. Walkeris turėjo pertrauką veiksmo serialo „Greiti ir įsiutę“ septintos dalies filmavime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)