G. Petito paskelbta dingusia be žinios rugsėjo 11-ąją, o jos kūnas rastas rugsėjo 19 dieną Vajominge – praėjus dviem dienoms nuo jos sužadėtinio dingimo iš savo namų Floridoje. Briano Laundrie paieškos baigėsi trečiadienį – Floridos rezervate rasti jo palaikai.

Skelbiama, kad paieškų operacijos metu, o jos teritorija driekėsi nuo Floridos palei Apalačų kalnus iki pat Vakarų pakrantės, rasta ir daugiau tragiško likimo aukų.

Naujausias radinys – 22 metų Emily Ferlazzo kūnas. Merginos istorija šokiruojančiai panaši į G. Petito likimą. Apie Emily dingimą jos tėvai paskelbė pirmadienį po to, kai jos vyras, 41 metų Josephas Ferlazzo tėvams Naujame Hampšyre pranešė, jog nuo šeštadienio nematė žmonos.

Nedideliame autobuse, perdarytame į namelį ant ratų, pora, nuvykusi į Vermontą, ten turėjo atšvęsti pirmąsias vestuvių metines. Praėjus dienai nuo oficialių Emily paieškų pradžios, J. Ferlazzo prisipažino nušovęs žmoną ir poros namelyje ant ratų jos kūną supjaustęs į gabalus.

Policija aptiko namelį ant ratų, kurį J. Ferlazzo buvo bandęs paslėpti. Jame rasta krepšių su žmogaus kūno dalimis, šaunamasis ginklas ir rankinis pjūklas. Ištyrus palaikus paaiškėjo, jog tai dingusi jauna moteris. Nors prieš tai ir prisipažino nužudęs žmoną, J. Ferlazzo jau kitą dieną pareiškė esąs nekaltas.

Tiriant G. Petito bylą net trijose skirtingose valstijose šeštadienį, spalio 9 dieną, rasta po vieną lavoną.

Ieškant birželio 28 dieną dingusios moters iš Naujojo Džersio, spalio 9 dieną Kalifornijos dykumoje rasti žmogaus palaikai. Lauren Cho iš Flemingtono, Naujojo Džersio, lankėsi Jukos slėnyje, kur ir buvo paskutinį kartą matyta su draugais ir buvusiu vaikinu.

Draugų teigimu, mergina planavo kraustytis į Vakarus su buvusiu mylimuoju Chrisu Orelliu ir gyventi „kūrybiškesnį“ gyvenimą – planavo įsigyti savą maisto autobusiuką.

Kalifornijoje rasti palaikai kol kas niekaip nesiejama su trisdešimtmetės, tačiau koroneriai bando atpažinti lavoną ir nustatyti mirties priežastį, o tai gali užtrukti ir kelias savaites. Teritorija, kur rastas kūnas, yra netoliese tos vietos, kur paskutinį kartą matyta Cho – ji buvo liūdna ir nusprendė pasivaikščioti, stovykloje palikusi visus asmeninius daiktus, policijai pasakojo jos bičiuliai.

Lauren Cho byla iš naujo susidomėta po to, kai žmonės pradėjo atpažinti ir daugiau į G. Petito panašių istorijų, deja, nesulaukiančių tokio didelio dėmesio, ypač susijusių su ne baltaodėmis moterimis.

Spalio 9 dieną buvo rasti ir Saros Bayard palaikai. Ji paskelbta dingusia liepos 4 dieną, o paskutinį kartą matyta Daglaso apygardos degalinėje. Jos kūnas rastas prie greitkelio toje pačioje apygardoje ir po kelių atpažintas. Tyrimas dėl 55 metų moters mirties priežasčių atsidūrė aklavietėje dėl kūno audinių trūkumo – iš esmės buvo rasti vien kaulai.

S. Bayard Daglaso apygardoje be žinios dingo tą pačią dieną, kai G. Petito instagrame paviešino nuotrauką, darytą prie Monument Rocks kreidos darinių, taip pat Daglaso apygardoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)