„Labai seniai lankausi gėjų baruose, – pasakojo jis tinklalaidėje „Lunch with Bruce“. – Viena iš priežasčių – gėjų baruose netenka įsivelti į muštynes.“

53 m. aktorius teigė, kad ėmė lankytis gėjų baruose dar visai jaunas, nes nenorėdavo dalyvauti muštynėse, kurių kituose baruose kildavo gana dažnai.

D. Craigas, kuris 2011 m. vedė aktorę Rachel Weisz, pasakojo, kad ten – puiki vieta susipažinti su moterimis: „Gėjų barai – puikios, ramios vietos. Visi ramūs, visi. Nereikia garsiai šaukti apie savo seksualumą. Be to, ten saugu. Galėdavau susipažinti su merginomis, nes daug moterų eina į gėjų barus dėl tų pačių priežasčių, kaip ir aš.“

LGBT bendruomenė šiltai sutiko tinklalaidę su D. Craigu, tiesa, buvo tokių, kuriuos trikdo pažinčių su moterimis ieškojimas gėjų baruose.

„Tas bjauroka, bet kas iš mūsų nėra vedęsis į gėjų barą heteroseksualaus draugo, kuris ten ką nors pakabino“, – rašyta žurnale „Glue“.

D. Craigas ir tinklalaidės vedėjas Bruce Bozzis – seni bičiuliai, jie prisiminė, kaip 2010 m. buvo nufotografuoti prie heomoseksualų baro Kalifornijoje. Po to kilo spėlionių banga dėl aktoriaus seksualinės orientacijos.

„Mes – draugai, apsikabiname, tai normalu. Po galais, esam du suaugę vyrai. <...> Ironiškiausia, kad nieko keisto tada nedarėme, kai nufotografavo. Mes paprasčiausiai susitikome, kalbėjomės apie tai, kaip keičiasi mano gyvenimas, išgėrėm, aš pasiūlau – einam į barą, einam kur nors pasėdėti“, – pasakojo D. Craigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)