„Išlikite savimi, – sakė aktorė. – Manau, kad niekas nesivargina paminėti, jog santykiuose svarbiausia išlikti savimi ir jokiu būdu neišsižadėti savo individualumo. Nes jeigu nebūsite savimi 100 proc., pateksite į sublimacijos pinkles arba nuolatos būsite įsitempę ir blogai jausitės.“

„Savo vaikus raginu tiesiog įsiklausyti į save, savo instinktus, blaiviai vertinti situaciją“, – pridūrė ji.

49-erių metų amžiaus moteris taip pat teigė esanti pasiruošusi atsakyti į visus savo vaikų klausimus apie seksą, skelbia people.com.

„Kalbėdama šia tema, visada stengiuosi užimti neutralią poziciją. Manau, kad mano kartos žmonėms buvo brukamas gana neigiamas požiūris į seksą. Be to, dabartiniai paaugliai vargiai norės kalbėtis apie intymius dalykus su savo tėvais, todėl tiesiog įdėmiai klausausi. Laimei, vidurinėje mokykloje jie turėjo labai gerą lytinio švietimo programą, kurios metu buvo paaiškinti visi pagrindiniai dalykai, o aš esu pasiruošusi atsakyti į bet kokius papildomus klausimus, bet jų pasitaiko nedaug“, – paatviravo aktorė.

Kovo mėnesį tinklalaidės „The goop“ metu G. Paltrow papasakojo, kaip jautėsi tapusi naujojo vyro Brado Falchuko, už kurio ištekėjo 2018-aisiais, vaikų Brody ir Isabella pamote. Garsenybė prisipažino, kad iš pradžių neįsivaizdavo, ką daryti.

„Turiu du nuostabius povaikius, kurių amžius yra toks pat, kaip ir maniškių. Dabar juokinga prisiminti, bet kai tapau pamote, kai žinojau, kad tapsiu pamote, buvau visiškai pasimetusi, – pavasarį sakė ji. – Nežinojau, ko griebtis, kaip elgtis. Tai buvo gana įdomus iššūkis. Labai juos myliu... Bandydama prisitaikyti prie naujo vaidmens, nemažai sužinojau ir apie save.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)