Šiek tiek turtuolio merginos asmenybę gaubiantį paslapčių šydą praskleidė žvaigždžių gyvenimu besidominti Božena Rynska.

„Jeigu nemeluoja, naujoji mergina visai neglamūrinė, labiau hipsteriška. Ji labai jaunutė ir be proto įdomi. Žydiški veido bruožai“, – detalėmis pasidalino pramogų žurnalistė.

Praeitais metais oligarchas buvo peršamas su Julija Peresild. Gandus pakurstė aktorės pasirodymas „Kinotavr“ festivalyje pasipuošus papuošalais už 10 mln. rublių. Maža to, šalia aktorės visą tą vakarą buvo R. Abramovičiaus apsauginis, kuris rūpinosi jos saugumu. Netgi atsirado tvirtinančių, esą, šventiniame renginyje matė šviesiaplaukę su Romanu, tačiau šis faktas nebuvo patvirtintas, rašo starhit.ru.

Priminsime, kad anksčiau oligarchas buvo vedęs įtakingo verslininko dukrą Dariją Žukovą. Tamsiaplaukė sutuoktiniui padovanojo dvi atžalas, tačiau išsaugoti santuokos jiems nepavyko. Pora prieš ketverius metus pasuko skirtingais keliais, tačiau dėl vaikų išsaugojo draugiškus santykius. Dabar keturiasdešimtmetė Darija laiminga su graikų milijardieriumi Stavrosu Niarhosu.

Darja Žukova ir Romanas Abramovičius

„Žukova – kažkoks kosmosas. Peraugo Abramovičių“, – konstatuoja žvaigždžių ekspertė.

B. Rynska pridūrė, kad tiesiog gražių palydovių laikai jau seniai baigėsi. Dabar oligarchai renkasi išsilavinusias ir įdomias moteris, o ne vien dailų veidelį prie šono, tad įspūdinga išvaizda visai nebūtina.

„Šiais laikais išėjimams į viešumą merginos turi būti įdomiai apsirengusios, pavyzdžiui, kaip Ksenija Čilingarova. Ji juk tikrai nepanaši į modelį. Nė figūros, nė duomenų, o atrodo visada labai originaliai“, – yra sakiusi B. Rynska.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)