Vakarėlyje dalyvavo Paris šeimos nariai: jos tėvas Rickas, mama Kathy, sesuo Nicky su vyru Jamesu Rothschildu ir brolis Baronas. Kiekvienas svečias turėjo kažkokį daiktą su šventės simboliu: tarkime, Kathy Hilton turėjo juostą su užrašu „nuotakos mama“, o pati Paris – rožinę juostą su užrašu „būsimoji nuotaka“.

Paris Hilton su mama

Paris pirmajai vakarėlio daliai pasirinko trumpą mėgstamos rožinės spalvos suknelę. Šį apdarą ji papildė akiniais nuo saulės su užrašu „Nuotaka“ ant jų stiklų, o galvą puošė diadema. Šventė buvo surengta prie baseino, todėl nuotaka ir jos svečiai labai greitai persirengė maudymosi kostiumėliais. Maudymosi kostiumėliai taip pat svečiams priminė apie prie priežastį, dėl kurios jie visi ten susirinko: pavyzdžiui, Paris dėvėjo vientisą baltos spalvos maudymosi kostiumėlį su užrašu „Žmonelė visam gyvenimėliui“, o jos brolio Barrono žmona Tess – rožinės spalvos maudymosi kostiumėlį su užrašu „Paris ir Carteris: darosi karšta“.

Kaip rašo spletnik.ru, vakarėlis buvo pratęstas viename iš Las Vegaso naktinių klubų. Šiai vakarėlio daliai nuotaka jau persirengė baltą suknelę ir džiaugsmingai pozavo drauge su būsimuoju vyru Carteriu jų vardais papuoštos sienos fone. Ši šventės dalis jau buvo kiek kuklesnė nei vakarėlis prie baseino.

Paris ir Nicky Hilton su tėvu

„Vakarėlis vyko atskiroje patalpoje. Tai buvo šventė patiems artimiausiems žmonėms. Paris ir Carteris meiliai elgėsi vienas su kitu. Akivaizdu, kad ji yra labai įsimylėjusi ir laiminga. Užgrojus dainai „Celebration“, ji pačiupo mikrofoną ir ėmė dainuoti“, – pasakojo šventėje dalyvavęs asmuo, kurio tapatybė neatskleidžiama.

Paris Hilton ir Carteris Reumas

P. Hilton konkrečios šventės datos žurnalistams kol kas dar neatskleidė, tačiau užsiminė, kad ji įvyks labai greitai – „už kelių savaičių“. Paris ir Carteris yra pažįstami jau daug metų, o susitikinėti jiedu ėmė 2019-aisiais. Vasarį verslininkas pasipiršo savo mylimajai. P. Hilton neslepia, kad Carteris – tas žmogus, kurio ji jau labai seniai ieškojo. Žvaigždės teigimu, būtent C. Reumą ji įsivaizduoja savo būsimų vaikų tėvų.

Jamesas Rothschildas ir Paris Hilton
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)