Dauguma vartotojų nusprendė, kad V. Beckham per vizitą pas kosmetologą padaugino lūpų užpildų injekcijų. Komentaruose po šios laidos vaizdo įrašu šiuo klausimu užvirė karštos diskusijos.

Victoria Beckham

„Kas nutiko jos veidui?“, „Prašau, liaukitės su tais užpildais!“, „Man patinka Victoria, tačiau tai, ką ji pasidarė su lūpomis, yra gėda“, „Dieve mano! Jos lūpos atrodo siaubingai! Kodėl moterys tai daro?“, – V. Beckham išvaizdos pokyčius komentavo interneto vartotojai.

Victoria Beckham

Žiūrovams nepatiko ir įvaizdis, kurį V. Beckham pasirinko eidama į šią laidą. Televizijos studijoje dizainerė pasirodė vilkėdama raudona palaidine, kurią buvo susikišusi į garstyčių spalvos kelnes. Po tokio vaizdo daugelis vartotojų puolė ją lyginti su Ronaldu McDonaldu. Pati V. Beckham dėl tokio palyginimo neįsižeidė ir net pasidalijo juo savo paskyroje.

Victoria Beckham

„Kalė pavogė mano įvaizdį“, – taip koliažą su savo nuotrauka ir garsiuoju „McDonald`s“ personažu pakomentavo V. Beckham.

Victoria Beckham

Tiesa, sklandė ir alternatyvi nuomonė: kai kuriems ištikimiausiems žvaigždės sekėjams jos rudeninis įvaizdis pasirodė labai stilingas, o veido pokyčių jie tiesiog nepastebėjo.

Victoria Beckham

V. Beckham stengėsi vengti temos apie pakitusią savo išvaizdą. Žvaigždė nei patvirtino, nei paneigė, kad susileido į lūpas užpildų, todėl kol kas šios kalbos lieka tik gandais. Vienintelis jos sekėjų argumentas yra ankstesnės V. Beckham nuotraukos, kuriose, jų manymu, jos lūpos atrodo kur kas plonesnės nei dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)