Dokumentuose, kuriuos pavyko gauti „Daily Mail“, matyti, kad reperio Tyga – kurio tikrasis vardas yra Michaelas Ray Stevensonas – paleidimo užstato suma yra 50 tūkst. dolerių (apie 43,2 tūkst. eurų).

Grammy“ nominuotas reperis antradienio rytą pasirodė Los Andželo policijos departamento padalinyje. Čia jis atvyko dėl dabar jau buvusios merginos Camaryn Swanson pareikštų kaltinimų.

Vėliau Tyga užfiksuotas paleidžiamas – matyti, kad jis išvyko iš Holivudo policijos nuovados.

Iš Komptono kilęs 31-erių reperis pirmadienį maždaug trečią valandą nakties savo 12,8 mln. dolerių (11 mln. eurų) vertės apartamentuose Bel-Aire įsivėlė į konfliktą su 22-ejų influencere.

Camaryn Swanson

Tą pačią dieną Camaryn pasidalijo šiurpiais vaizdais, kuriuose užfiksuota jos sumušta akis ir sukruvintas džemperis.

„Aš nepasirodžiau „klykdama“, nebuvau nepageidaujama. Kai panorau išeiti, jis griebėsi fizinio smurto ir ilgą laiką atsisakė mane išleisti“, – savo „Instagram“ stories aiškino C. Swanson.

„Aš patyriau emocinį, psichologinį ir fizinį smurtą ir nebeketinu to slėpti. Man taip nesmagu ir gėda, kad atsidūriau tokioje padėtyje, tačiau privalau save apginti“, – aiškino mergina.

Iš Atlantos kilusi šviesiaplaukė savo žodžius pagrindė įrodymais. Ji pasidalijo Tyga pirmadienį 7 val. 14 min. ryto atsiųsta žinute, kurioje rašoma: „Labai skaudu“.

Camaryn Swanson

Camaryn atsakyme 9 val. 45 min. rašoma: „Negaliu patikėti, kad viskas taip baigiasi. Tiesą pasakius, man visiškai plyšta širdis. Aš niekados negalvojau, jog tu su manimi galėtumei taip pasielgti“.

C. Swanson ir pusiau vietnamiečio reperio santykiai iki audringo išsiskyrimo buvo gana rimti. Vienu metu ant merginos bevardžio piršto buvo sušmėžavęs žiedas su deimantu.

C. Swanson ir Tyga susitikinėjo bent jau nuo vasario 22-osios, kai apie tai abu paskelbė instagrame.

Reperis pirmiausia išgarsėjo kaip realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždės Kylie Jenner vaikinas. Jų santykiai po beveik trejų metų draugystės nutrūko 2017-aisiais.

Be to, Tyga turi netrukus devynerių sulauksiantį sūnų Kingą Cairo. Berniuko mama – Blac Chyna, buvusi Tyga sužadėtinė. Beveik trejus metus trukę jų santykiai baigėsi 2014-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)