Tačiau dar prieš tai, kai kažkas pelnė šokių aikštelės karalienės titulą, tikrąja vakarėlio žvaigžde tapo Lizzo, užgožusi visus savo pasirodymu.

Panašu, kad dainininkė iš visos širdies ruošėsi šventei, nes pasirinko itin efektingą aprangą – perregimą tinklinę suknelę su kristalais. Tokiu savo sprendimu ji dar kartą atvirai pademonstravo savo įsipareigojimą judėjimui už pozityvų požiūrį į kūną.

Socialiniame tinkle „Instagram“ Lizzo taip pat nuolat skelbia nuotraukas su gana atvirais drabužiais ir bikiniais, tokiu pavyzdžiu rodydama, kad trumpos palaidinės, lateksiniai kombinezonai, aptemptos suknelės ir trumpi šortukai yra skirti ne tik „nulinio“ rūbų dydžio savininkėms.

Tačiau dėl tokios aktyvios pozicijos Lizzo dažnai sulaukia kritikos internete. Šiemet heiteriai taip išvedė dainininkę iš kantrybės, jog ji net sukūrė vaizdo įrašą, kuriame papasakojo, kaip jai pavyksta išgyventi gėdinimus dėl antsvorio. Apie tai kalbėdama ji negalėjo sulaikyti nuoskaudos ašarų.

„Sulaukiu įžeidinėjimų dėl svorio ir odos spalvos – dėl to man labai skaudu. Gerai, jeigu jums nepatinka mano muzika. Tačiau daugeliui žmonių nepatinku tiesiog dėl to, kaip atrodau“, – tuomet sakė Lizzo.

Tačiau akivaizdu, kad piktavalių išpuoliai garsenybės nepalaužė. Išverkusi nuoskaudas, Lizzo vėl yra pasiruošusi dėvėti tai, ką nori, ir likti ištikima pozityvaus požiūrio į kūną idealams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (580)