Nelaimė įvyko antradienį, spalio 12-ąją, Sočyje. Moteris kartu su trimis savo komandos nariais skubėjo į oro uostą. Automobilis „Mercedes“, kuriame sėdėjo K. Sobčiak lenkdamas įvažiavo į priešpriešinę juostą ir susidūrė su kita kryptimi važiavusiu „Volkswagen“.

Nelaimės metu viena keleivė mirė. Vairuotojo būklė sunki, kartu su juo į ligoninę išvežtas ir kitas kartu važiavęs keleivis.

„Beveik trys valandos klausimų, kurie neturėjo nieko bendro su tuo, ko dažniausiai klausiama liudininkų. Buvo klausiama ir apie vaizdo įrašą, kurį policijos pareigūnai nufilmavo žurnalistams. Aš suprantu, kodėl tai daroma ir ko jie tikisi“, – po apklausos žiniasklaidai komentavo K. Sobčiak, pridurdama, kad jau bendravo su kitais avarijos dalyviais.

„Mercedes“ automobilio vairuotojui, kuris prisipažino sukėlęs avariją, buvo pareikšti kaltinimai dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo, kurio metu žuvo žmogus. Iki teismo jam paskirtas namų areštas.

Nepaisant sužalojimų, iš karto po avarijos K. Sobčiak buvo iškviestas kitas automobilis ir ji vis tiek išvyko į oro uostą, kadangi skubėjo susitikti su sūnumi.

Kiek vėliau, antradienį žiniasklaida paviešino tardymo protokolo kopiją. Remiantis dokumentu, K. Sobčiak teigė, kad nei ji, nei kuris kitas keleivis kelionės metu vairuotojo neskubino. Teigiama, kad kiti keleiviai – jos komandos nariai, padėdėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)