T. Cruise`as sėdėjo su savo sūnumi Connoru ir šypsodamasis pozavo nuotraukoms, bet vėliau daugybė žmonių socialinėje žiniasklaidoje puolė diskutuoti apie pasikeitusią filmo „Top Gun“ („Asai“) aktoriaus išvaizdą, rašo dailymail.co.uk.

Tomas Cruise'as

T. Cruise`as su 26 metų Connoru „Oracle Park“ arenoje stebėjo San Fransisko „Giants“ ir Los Andželo „Dodgers“ komandų rungtynes.

Daugelis „Twitter“ vartotojų nuoširdžiai abejojo, kad ten tikrai buvo T. Cruise`as, o dar kitiems jis pasirodė panašus į praėjusį mėnesį mirusį kanadiečių komiką ir buvusią „Saturday Night Live“ žvaigždę Normą Macdonaldą.

Tomą Cruise'ą aptarinėja internautai

Kiti tiesiog stebėjosi, kaip pasikeitė aktoriaus veidas.

„Tomas Cruise`as arba priaugo antsvorio, arba prisileido veido užpildų. Aš manau, kad tai užpildai“, – rašė vienas asmuo.

Tomą Cruise'ą aptarinėja internautai

Kitas tiesiog klausė: „Ką Tomas Cruise`as pasidarė savo veidui?“

Tačiau kiti stojo ginti aktoriaus. Vienas gerbėjas tikino: „Tomas Cruise`as priaugo šiek tiek svorio, nes veikiausiai šiuo metu nesifilmuoja jokiame filme, reikalaujančiame nežmogiškos išvaizdos. Man bjauru, kad jis dėl to sulaukia pašaipų“.

Tomą Cruise'ą aptarinėja internautai

Kitas „Twitter“ vartotojas rašė: „Iš pradžių jaučiausi nejaukiai, jog visi juokiasi iš Tomo Cruise`o veido, nes tikrai panašu, kad jis patyrė kažkokį pašalinį poveikį“.

„Tačiau tuomet prisiminiau, jog jis dešimtmečiais kritikuodavo žmones už tai, jog jie geria vaistus“.

Tomą Cruise'ą aptarinėja internautai

Paskutinė pastaba buvo nuoroda į T. Cruise`o pasisakymus apie Brooke Shields.

T. Cruise`as anksčiau yra sakęs, kad Bažnyčia pasisako prieš psichiatrinius vaistus, ir 2005 metais įsivėlė į viešą ginčą su B. Shields, kai ši prisipažino vartojanti antidepresantus nuo pogimdyvinės depresijos.

T. Cruise`as jos veiksmus pavadino „neatsakingais“, tačiau B. Shields sugebėjo jam atsikirsti.

Tomas Cruise'as

„Tomas turėtų rūpintis, kaip išgelbėti pasaulį nuo ateivių, o moterims, kurios kenčia nuo pogimdinės depresijos, reikėtų leisti pačioms pasirinkti, kurie gydymosi metodai joms yra geriausi“, – tuo metu rėžė B. Shields.

Vėliau aktorė atskleidė, kad maždaug po metų T. Cruise`as atvyko į jos namus atsiprašyti.

„Man paliko įspūdį, kaip nuoširdžiai jis pasielgė, – 2006 metais pasakojo ji Jay Leno. – Man visiškai nebuvo jokio noro gintis ir neatrodė, kad jis bando mane įtikinti kažkuo kitu, negu tuo faktu, kad jis giliai apgailestauja. Ir aš priėmiau jo atsiprašymą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)