Sūnaus diagnozę pirmą kartą pakomentavo ir jo motina. K. Orbakaitė per interviu NTV televizijos laidoje „Tu nepatikėsi“ pareiškė, kad sūnaus liga jai buvo didžiulis netikėtumas.

„Nežinojau, kad jis turi sveikatos problemų. Visiems kartais kyla tokių bėdų. Jam tiesiog patarė laikytis dietos“, – kalbėjo dainininkė.

Muzikanto sutuoktinė, modelis Alena Krasnova, teigia, kad dabar abu su vyru sveikai maitinasi ir valgo mažai kalorijų turinčius patiekalus.

„Nebevalgome mėsos. Svarbiausia atsisakyti riebaus maisto“, – pridūrė moteris.


Anksčiau pats Nikita atskleidė, jog dėl netinkamos mitybos ir gyvenimo būdo tulžies pūslėje atsirado gerybinių polipų. Anot paties Allos Pugačiovos anūko, jie neišgydomi, galima tik sustabdyti jų augimą.

Įmanomas ir radikalesnis variantas – pašalinti sergantį organą, tačiau Nikita nusprendė verčiau laikytis dietos. Muzikantas sako, kad dabar jaučiasi visai gerai. Sveika mityba palankiai veikia jo sveikatą, be to, kartais jis pasilepina ir dietoms nepriklausančiais mėgstamais patiekalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)