Zoe Bonser, „The Baby Show“ renginių direktorė, portalui Express.co.uk pasakoja, jog Kate ir Meghan turi labai skirtingus požiūrius į motinystę.

„Kai Sussexo kunigaikščiai pirmą kartą tapo tėvais, visas pasaulis stebėjo, kaip jie augins naująjį karališkosios šeimos narį – ir ar seks Cambridge'o kunigaikščių pavyzdžiu, – teigia ji. – Tačiau laikui bėgant tapo aišku, kad Meghan ir Kate į savo mažylių auginimą žiūri visiškai skirtingai.“

Ekspertė aiškina, kad Meghan motinystės stilius yra kur kas šiuolaikiškesnis, o Kate daugiau vadovaujasi tradicijomis.

„Meghan pasitiki savo pačios sprendimais ir turi savo motinystės stilių, kurio neįtakoja karališkoji šeima. Ji susidarė savo pačios gimdymo planą ir nesirinko įprasto karališko gimdymo“, – sako ji.

Be to, Meghan Markle atsisakė fotografuotis gimdymo dieną ir savo vaikui išrinko modernų vežimėlį, o ne tradiciškai karališkoje šeimoje naudojamą klasikinį „Silver Cross“ modelį.

„Kate pažiūros yra kur labiau tradicinės, greičiausiai dėl atsakomybės, kurią vieną dieną turės prisiimti princas George“, – pasakoja motinystės ekspertė.

Anot jos, Cambridge'o kunigaikščių vaikai viešumoje visuomet pasirodo aprengti tradiciniais britiškais drabužiais, ir Kate nuo mažumės pratina juos prie fotografavimosi viešuose renginiuose.

Jai antrina ir kita motinystės guru Tiffany Norris: „Kate Middleton yra dėmesinga, jautri ir šilta mama. Ji subalansuoja jautrumą su švelniu ribų laikymusi.“

Ekspertės teigimu, Kate galima vadinti „švyturiu“ – ji padeda savo vaikams, bet tuo pačiu ir suteikia jiems laisvės, kad šie išmoktų savarankiškumo.

Palyginus su Kate, Meghan yra itin šiuolaikiška mama, sako Tiffany Norris.

„Manau, kad ji mama-galiūnė. Tai reiškia, kad ji skirs visą savo dėmesį vaikams ir užtikrins, kad iš jų kelio būtų pašalintos visos kliūtys, – teigia ekspertė. – Ji padarys viską, kad jos vaikus suptų sveika gyvensena, sportas ir psichikos sveikatos supratimas.“