Kaip rašo dailymail.co.uk, vaizdinga ceremonija vyko Zambijoje ant Zambezės krantų, netoli Viktorijos krioklio. Nuotaka – savo pastangomis turtus susikrovusi milijonierė Marija – visą penkias dienas trukusiai ekstravagantiškai vestuvių ceremonijai viešbutyje „The Royal Livingstone Hotel“ skirtą maistą, šefus, popžvaigždes ir daugumą svečių iš Rusijos į Afriką atsiskraidino privačiais lėktuvais. Vynai ir someljė buvo atgabenti iš Prancūzijos.

Interneto rinkodaros specialistės išrinktasis – 33-ejų Joanas, tarptautinio verslo specialistas iš Liuksemburgo.

Rusijos leidinys „Komsomolskaja pravda“ šias vestuves vadina brangiausiomis metų vestuvėmis.

Interneto guru savo karjerą pradėjo pardavinėdama kuprines Ukrainos rinkoje, o dabar ji gali pasigirti viena įspūdingiausių sėkmės istorijų Rusijoje.

Penkias dienas trukęs renginys apėmė mergvakarį ir bernvakarį, vakarienę su afrikietiškais skanėstais, plaukiojimą plaustais, safarį ir didžiulį vakarėlį, kuriame buvo vaišinama iš Rusijos atskraidintais juodaisiais ikrais.

Žavingai atrodžiusi nuotaka vestuvių ceremonijai pasirinko Veros Wang suknelę, o per vakarėlį vilkėjo Zuhairo Murado sukurtą suknelę.

„Iš Rusijos į pietinę Afriką privačiais lėktuvais turėjo būti gabenama absoliučiai viskas – nuo dekoro elementų iki indų“, – rašė „Komsomolskaja pravda“.

Ukrainoje gimusi nuotaka, Rusijoje pasiekusi svaiginamų karjeros aukštumų, gyrėsi: „Daugelis sakė, kad tai buvo šimtmečio vestuvės. Bet aš tai pavadinčiau šimtmečio nuotykiu“.

„Iš tiesų niekada nenorėjau puošnių vestuvių. Nesu pametusi galvos dėl drabužių ir makiažo – tai tiesiog ne mano stilius. Pasirinkau vieną iš pirmųjų suknelių, kurias matavausi, o antrąją išsirinkau jos nė nepasimatavusi“, – pasakojo nuotaka.

„Sukurti tokią šventę vidury dykumos iš nieko – įspūdingas dalykas. Zambijoje netgi per valstybines šventes nebūna tokių reginių. Šalis iš pradžių atsisakė įsileisti tokį didelį renginį, virtuvė prie sienos turėjo laukti tris dienas ir atvyko likus vos trims valandoms iki pokylio. Mes atsivežėme absoliučiai viską“, – tęsė M. Solodar.

Ji aiškino: „Maistas, gėrimai, virtuvės šefai... Mes surengėme pusryčius, kurių metu buvo vaišinama juodaisiais ikrais iš Rusijos, sūriais ir geriausiais vynais iš Prancūzijos, mes atsigabenome someljė, virėjus, makiažo specialistus. Visi svečiai buvo išskirtinai pasipuošę, kiekvienai dienai buvo priskirtas konkretus aprangos stilius. Darbo kiekis buvo milžiniškas“.

„Norint suorganizuoti tokį renginį, reikia talento ir genialumo. Šventė buvo suorganizuota taip, kad visi net apsiašarojo – netgi rūstūs europiečiai vyriškiai, anksčiau niekados mums matant nedemonstravę emocijų“, – pabrėžė M. Solodar.

Vėliau ji internete paskelbė tokį įrašą: „Žinojau, kaip tai buvo svarbu mūsų šeimoms. Todėl viskas buvo daroma dėl jų – norėjome juos, mūsų šeimų narius ir draugus, suvienyti. Štai kodėl pasirinkome tokią atokią vietą – tai taip pat viena gražiausių mano kada nors regėtų vietų: safaris laukinėje gamtoje, viešbutis, kur laisvai klajoja zebrai, žirafos ir stirnos, ir pasaulio stebuklas – Viktorijos krioklys“.

Pasak nuotakos, jų abiejų šeimos yra „labai kuklios ir paprastos“.

Kaip pranešama, pora susipažino Dubajuje. Vestuvių svečius linksmino dešimtajame dešimtmetyje populiari Rusijos grupė „Ivanushki International“, taip pat prancūzų žvaigždės Helena Segara ir Damienas Sargues.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)