Su Paulu Michaelu susižadėjusi garsi moteris atrodė atsipalaidavusi. Visai neseniai judėjimo „#FreeBritney“ aktyvistai išreiškė norą padėti jai išsivaduoti iš tėvų globos. Tėvo Jamie globos su teisininku pagalba pagaliau atsikratė popdainininkė Britney Spears.

Praeitą savaitė TMZ skelbė, jog B. Spears ir judėjimo „#FreeBritney“ aktyvistai dabar nusitaikė į A. Bynes atvejį ir bandys jai padėti.

Protestuotojai, kurie su žurnalistais kalbėjosi prie teismo, kur spręstas Jamie Spearso likimas, pareiškė, kad A, Bynes atvejis labai panašus į popatlikėjos.

Amanda Bynes

Megan Radford, kuri įvardijama kaip „#FreeBritney“ organizatorė, sako, jog, kai tik bus išspręsti visi su B. Spears susiję klausimai, pastangos bus nukreiptos į A. Bynes gerovę.

Ji pridūrė, kad aktyvistai taip pat stengsis atkreipti visuomenės dėmesį į su globa susijusias smurto formas, o tai bus daroma per viešus renginius. Be to, M. Radford pridūrė, kad judėjimas „#FreeBritney“ dainininkės neapleis tol, kol jos globos klausimas nebus išspręstas visiems laikams.

„She's The Man“ žvaigždė pastaraisiais metais turėjo rimtų psichikos bėdų, dar anksčiau jai diagnozuotas bipolinis sutrikimas ir šizofrenija.

Amanda Bynes

Praėjus metams po teisinės globos sprendimo įsialiojimo 2013 metais, kai už visus aktorės reikalus tapo atsakingi tėvai, Amanda tviteryje parašė, jog tėvas vaikystėje prieš ją „tiek fiziškai, tiek psichologiškai smurtavo“.

Be to, jauna moteris tėvą apkaltino ir seksualiniu priekabiavimu. Tėvai dukros kaltinimus paneigė, netrukus savo kaltinimus tame pačiame tviteryje įtartinai paneigė ir pati A. Bynes: „Mano tėtis niekada nedarė tų dalykų. Mane pasakyti tuos bjaurius dalykus privertė smegenyse esantis lustas. O tą lustą man parūpino tėtis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)