Šią savaitę jų fotografijomis instagrame pasidalino K. Federline'o bičiulis Eddie Moralesas. Iš jų galima puikiai matyti, kad Britney sūnūs jau nebėra maži vaikai ir netrukus žengs į suaugusiųjų gyvenimą.

Tai, kad laikas išties skrieja, sutiko ir internautai, kurie, išvydę nuotraukas, nesikuklino pareikšti, kad Seanas ir Jaydenas atrodo gerokai vyresni nei jų tikrasis amžius. Socialiniuose tinkluose nešykštėta ir kitokių nuomonių.

„Jie atrodo kaip jų mama, ne kaip tėtis. Tikėkimės, kad jie turės ryšį su abiem savo tėvais ir toliau tęs laimingą ir sveiką gyvenimą, nepaisant to, kuo jie užsiims“, – brūkštelėjo vienas internautas.

Po skyrybų su dainininke, vaikų globa atiteko K. Federline'ui, nes ji buvo pripažinta neveiksnia. Kai kurių internautų nuomone, šis teismo sprendimas buvo teisingas net ir žvelgiant iš šių dienų perspektyvos. Esą Britney elgesys, išsilaisvinus iš tėvo priespaudos ir nuolatinės priežiūros, ir dabar kelia nerimą.

Britney Spears vaikai – kairėje ir dešinėje

„Jos sūnūs jau užaugo, o jų mama elgiasi kaip maža mergaitė. Visi tie pamišę įrašai rodo, kad 40-metei dviejų vaikų mamai kažkas negerai“, – rašė kitas komentatorius.

Paskutinis Britney įrašas instagrame – išties kiek neįprastas. Jame popatlikėja rodo, kaip žaidžia su lėle.

„Aš turiu vaiką. Ji turi nuostabią priežiūrą, o jos vardas yra Brennan. Mano pirmoji mergaitė! Mes netgi atrodome panašiai. Šiemet man sukaks 40 metų. Tačiau amžius yra ne kas kita, kaip tik skaičius. Bręsti yra kvailiausias dalykas. Taigi pažaiskime, mano draugai“, – šalia video rašė B. Spears.

Pastaruoju metu Britney gyvena vestuvių laukimu. Popprincese tituluota dainininkė planuoja susituokti su savo mylimuoju Samu Asgari. Pasak artimų šaltinių, tuoktuvių ji norėjo jau ilgą laiką, taip pat norėtų susilaukti ir vaikų, tačiau to iki šiol ji negalėjo padaryti, kadangi jos gyvenimą kontroliavo tėvas.

Visgi ir apie savo dabartinius sūnus B. Spears yra nevengusi šiltai atsiliepti ar pasidalyti šeimos naujienomis socialiniuose tinkluose. Prieš kelerius metus, kreipdamasi į savo gerbėjus, ji pasakė: „Niekas manęs, kaip motinos, nepriverčia pasijusti laimingesnės nei galimybė stebėti, kaip šie berniukai auga, šypsosi ir juokiasi! Jie – mano pasaulis. Mėgstu tokias dienas kaip ši, kai galime kartu palakstyti ir pažaisti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)