Portalas „Pop Crave“ praėjusią savaitę tviteryje pranešė naujieną, kad nuostabiosios aktorės sekėjų būrys instagrame per kelias savaites išsiplėtė iki 13,2 mln. Šią savaitę jis jau siekia beveik 19 milijonų.

Dar rugsėjį aktorė teturėjo 400 tūkst. sekėjų, rašo dailymail.co.uk.


„Squid Game“ žvaigždė HoYeon Jung oficialiai yra daugiausiai sekėjų „Instagram“ turinti Pietų Korėjos aktorė – ji turi daugiau nei 13,2 milijono sekėjų. Jos sekėjų būrys per mažiau nei tris savaites išaugo nuo 400 tūkst. iki daugiau nei 13,2 mln.“, – skelbiama „Twitter“ įraše.

Tiesa, visgi, nepaisant šio teiginio, Pietų Korėjos aktorė ir dainininkė Kim Ji-soo, geriau žinoma Jisoo vardu, sekėjų turi gerokai daugiau – 47,6 mln.


Net jei HoYeon Jung ir nėra sekamiausia šalies aktorė, šiandien ji gali pasigirti 15,2 mln. sekėjų. Be to, ji jau yra plačiai žinoma gimtojoje Pietų Korėjoje ir yra praminta žymiausiu šalies modeliu.

Įspūdinga gražuolė buvo pasirodžiusi ant žurnalo „Vogue“ viršelio, o models.com. ją įtraukė į mados modelių „Top 50“ sąrašą.

Seriale aktorei teko Kang Sae-byeok vaidmuo.

Kraują stingdantis Pietų Korėjos išgyvenimo trileris sukasi aplink mirtiną žaidimą, kuriame pinigų itin stokojantys varžovai žaidžia šešis vaikystės žaidimus, siekdami laimėti 53 mln. dolerių (maždaug 45,9 mln. eurų) dydžio prizą.

"Squid Game" filmo aktorė Jung Ho-yeon

Pietų Korėjos serialas visame pasaulyje tapo dideliu hitu, o tokio pobūdžio kūrinių gerbėjai lygina serialą su tokia siaubo filmų klasika kaip „Pjūklas“ („Saw“) ar „Karališkas mūšis“ („Battle Royale“).

Kiekvienoje serijoje veikėjai dalyvauja kruvinose įprastinių vaikiškų žaidimų versijose, o nugalėtojai patenka į kitą etapą.

Pralaimėjusius negailestingai nužudo kaukėti mirties būrio nariai.

Serialo centre yra nesėkmingas tėvas ir nuo priklausomybės azartiniams žaidimams kenčiantis Seongas Gi-hun ir jo vaikystės draugas Cho Sang-woo – susikompromitavęs bankininkas, kurio ieško policija.

Seriale rodoma, kad veikėjai yra įstrigę saldžių spalvų tvirtovėje ir prižiūrimi kaukėtų sargybinių, vilkinčių raudonos spalvos aprangą.

Kiekvienam veikėjui nepaprastai reikia pinigų, o viena iš jų pabėgo iš Šiaurės Korėjos ir siekia būti drauge su savo šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)