36 metų atlikėja buvo priversta į sceną kviestis sužadėtinį, nes buvo pernelyg suveržtas jos įspūdingos alyvų spalvos suknelės korsetas ir ji negalėjo dainuoti.

Scenoje stovinti dainos „I Kissed a Girl“ atlikėja į mikroną pasakė: „Sveiki! Orlando, gal galėtum kiek atlaisvinti mano korsetą, jis pernelyg suveržtas? Negaliu dainuoti“. 44 metų O. Bloomas akimirksniu atsidūrė scenoje, o publika itin šiltai sutiko jo pasirodymą. Netrukus visi galėjo giliau įkvėpti.

Kai sėkmingai su užduotimi susitvarkęs aktorius grįžo į savo vietą salėje, K. Perry dėkinga pasidžiaugė: „Mano herojus!“.

Instragrame O. Bloomas pasidžiaugė įkvepiančiu renginiu ir savo mylimosios labdaringa veikla „Firework Foundation“ fonde.

„Man buvo didžiulė garbė dalyvauti šiame moterų galiai skirtame renginyje. Be proto tavimi didžiuojuosi – tavimi ir tavo didžiule širdimi, kurioje telpa visi. @fireworkfoundation fondas – tavo nuostabios ir tyros tarsi vaiko sielos dalis“, – parašė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)