Įvykis, apie kurį savo knygoje rašo 30-metė garsenybė, nutiko 2013-aisiais, filmuojant daug dėmesio sulaukusį dainos „Blurred Lines“ vaizdo klipą. Pasak E. Ratajkowski, R. Thicke ją grabinėjo be jos sutikimo.

Pats R. Thicke į šiuos viešus kaltinimus dar nesureagavo.

Modelis šią istoriją išklojo autobiografinėje knygoje „My Body“, pirmasis apie tai pranešė „Sunday Times“.

Emily tikino, kad R. Thicke filmavimo aikštelėje pasirodė neblaivus tiek, kad ši abejojo, ar jis galėsiąs apskritai dirbti. Netrukus ji esą pajuto netikėtą kontaktą.

„Tarsi iš niekur aš pajutau šaltas nepažįstamojo rankas, kurios iš už nugaros sugriebė mano nuogas krūtis. Aš instinktyviai atsitraukiau ir pamačiau Robiną Thicke“, – savo knygoje rašo E. Ratajkowski.

„Mano kūnas suvirpėjo nuo pažeminimo“, – pridūrė ji.

Vaizdo klipe taip pat filmavosi Pharellis Williamsas ir reperis TI, o jo režisierė – Diane Martel – taip pat patikino mačiusi incidentą, apie kurį kalba Emily.

„Aš prisimenu tą momentą, kai jis (Robinas) sugriebė jos (Emily) krūtis. Jis stovėjo jai iš nugaros“, – „Sunday Times“ komentavo liudininkė.

Vaizdo klipo direktorė teigė, kad vėliau R. Thicke atsiprašė.

Daina „Blurred Lines“ savo populiarumu apskriejo visą pasaulį – 2014-aisiais ji tapo hitu, kurį klausytojai atsisiuntė daugiausiai kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)