Kaip „People“ sakė teisėsaugos pareigūnai, incidentas įvyko naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 1.25 val. Teigiama, kad jaunuolis bėgo nuo policijos.

Remiantis Zavalos apygardos šerifo tarnybos pateikta informacija, šerifo pavaduotojas per radiją išgirdo, kad Crystal City rajono policijos departamento pareigūnas bando sustabdyti „Chevrolet Camaro“. Paskui policininkas šerifo pavaduotojams pranešė, jog jau ilgai persekioja minėtąją transporto priemonę.

Šerifo pavaduotojas nusprendė padėti – ant kelio išskleidė vadinamąją priverstinio stabdymo juostą, tačiau ši priemonė nedavė norimo rezultato. G. Salazaras lėkė greitkeliu „Highway US 83“ šiaurės kryptimi, paskui netikėtai nuvažiavo nuo kelio ir įskriejo į griovį.

Anot policininkų, automobilis kliudė keletą medžių, apsivertė ir užsidegė. „TikTok“ žvaigždė ir trys keleiviai žuvo vietoje.

Vėliau buvo nustatytos kitų automobiliu važiavusių žmonių tapatybės: 41-erių metų amžiaus Jose Luisas Jimenezas Mora, 23-ejų metų amžiaus Jose Molina Lara ir 36-erių metų amžiaus Sergio Espinoza Floresas.

Paskutinė G. Salazaro žinutė instagrame buvo paskelbta šeštadienį.

Nuotraukose įamžintas jaunuolis pozuoja šalia automobilio ir prie jo vairo. Žuvusiojo artimieji sutelktinio finansavimo platformoje „GoFundMe“ prašo paaukoti pinigų laidotuvių išlaidoms padengti. Jie nurodė, kad nenori „aptarinėti tragedijos smulkmenų, nes jiems labai sunku apie tai kalbėti“.

G. Salazaras išgarsėjo „TikTok“ komiškais vaizdo klipais ir lūpų judesių sinchronizavimo videoįrašais. Šiame socialiniame tinkle jis turėjo daugiau nei milijoną sekėjų.

„Gabrielis mylėjo savo šeimą ir nuolatos kvailiodavo su savo seserimi ir jaunesniuoju broliu. Jis visada plačiai šypsodavosi. Jo artimieji niekada nepamirš tų šiltų akimirkų. Gabrielis pasižymėjo santūriu, truputį sarkastišku humoro jausmu. Negaliu patikėti, kad sėdžiu ir rašau šiuos sakinius“,– prisipažino lėšų rinkimo kampanijos organizatorius Chrisas Vasquezas.

„Sunku apsakyti žodžiais, kaip ši nelaimė sukrėtė mūsų bendruomenę. Šeimai ir bičiuliams tavęs trūksta“, – tęsė jis.

Ketvirtadienio popietę „GoFundMe“ buvo surinkta daugiau nei 37 tūkst. JAV dolerių.

Socialinių tinklų garsenybės gerbėjai ir draugai pareiškė užuojautą. „TikTok“ naudotojams žinomas Ricky Floresas instagrame parašė: „Sunku paaiškinti, kaip jaučiuosi. Juk vos prieš keletą dienų kalbėjome telefonu.“

„Ilsėkis ramybėje, Gabe’ai“, – pridūrė jis ir savo profilį papildė nuoroda į „GoFundMe“ lėšų rinkimo kampanijos tinklalapį.

Žuvusiojo sesuo Dana taip pat pagerbė brolio atminimą savo paskyroje.

„Be galo tave myliu, Gabe’ai, – parašė ji prie vaikystės nuotraukų koliažo. – Nesvarbu, kad ne kartą ginčijomės ir pykomės, žinojai, kad tave myliu visa širdimi. Amžinai branginsiu tavo atminimą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)