Vestuvių ceremonija įvyko gotikinėje katedroje, stovinčioje Toskanoje, Orbetelo mieste. Tarp svečių buvo nemažai kilmingų asmenų, įskaitant nuotakos seserį su vyru Emanuele’iu Musini, Hanoverio princą Christianą ir jo žmoną Alessandrą, Hanoverio princesę Jekateriną, Heseno princesę Mafaldą ir daugelį kitų, praneša spletnik.ru.

Laikantis tradicijų, prie altoriaus Marie Astrid vedė tėvas. Iškilmingąja proga princesė pasipuošė sniego baltumo vestuvine suknele ilgomis rankovėmis ir originaliomis iškirptėmis tiek priekyje, tiek nugaroje. Drabužis buvo pagražintas siuviniais ir išsiskyrė ilgu šleifu, kurį nešė dvi vestuvių viešnios. Princesės Marie Astrid įvaizdį vainikavo iš sidabro ir aukso pagaminta diadema su briliantais, kurią nuotaka paveldėjo iš maždaug prieš mėnesį mirusios protetės.

Pasibaigus ceremonijai, Lichtenšteino princesė Marie Astrid ir naujas iškeptas sutuoktinis pasirodė prie katedros laiptų laukusiems svečiams. Nuotaka elgėsi labai kukliai ir droviai šypsojosi, todėl R. Worthingtonas ėmėsi iniciatyvos ir jųdviejų santuoką sutvirtino santūriu bučiniu į skruostą.

Marie Astrid išrinktasis yra stambaus verslo paveldėtojas: jo prodėdė įkūrė bendrovę „Metropolitan Oil“, besispecializuojančią degalų pristatymo ir degalinių srityje. Pati princesė priskiriama keletui kilmingųjų šeimų: jos tėvas yra Lichtenšteiną valdančio kunigaikščio brolis, mama – Liuksemburgo hercogo Anri sesuo, o močiutė iš mamos pusės Josephine Charlotte buvo ne tik Liuksemburgo didžioji kunigaikštienė, bet ir Belgijos princesė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)