Liepos 11 dieną „Grammy“ įvertinta dainininkė paskelbė asmenukių, kurioms pozuoja pasipuošusi pomidorų rašto „Miaou“ korsetu, iš po kurio kyšo nėriniuota liemenėlė. Po nuotraukomis žmonės paliko komentarų, kuriuose teigia, kad B. Eilish elgiasi „nenuoširdžiai“ ir teigia, kad „muzikos pramonė ją pakeitė“.

Bilie Eilish

B.Eilish pastaruoju metu kardinaliai keičia stilių, atsisakė apdribusių beformių drabužių, tapusių jos skiriamuoju bruožu. 2021 metų birželio „Vogue“ viršeliui atlikėja pozavo taip pat su korsetu.

Bilie Eilish

„Žmonės įsikabinę prisiminimų, kaip viskas buvo anksčiau. Prisirišę prie ankstesnio įvaizdžio. Tai mane nuvertina kaip žmogų, kaip asmenybę“, – teigia dainininkė.

Praeityje dainininkė ne kartą garsiai kalbėjo apie problemas, susijusias su kūno įvaizdžiu. B. Eilish, kuri 2020 metais paparacių buvo įamžinta vilkinti kiek aptemptus drabužius, ragino normalizuoti „tikroviškus kūnus“.

2019 metų „Calvin Klein“ reklamoje B. Eilish sakė, kad jos apdribę drabužiai tam tikra prasme buvo strategija, kaip išvengti aplinkinių vertinimų: „Niekas negali turėti savo nuomonės, nes nematė, kas yra po tais drabužiais“.

Jau seniau „Insider“ rašė, kad daugumos dainų iš naujojo atlikėjos albumo „Happier Than Ever“ tekstuose kalbama apie seksizmą ir dvigubus standartus, su kuriais susiduria dėmesio centre atsiradusios moterys.

Nors po vieno vienintelio įrašo ir neteko 100 tūkst. sekėjų, B. Eilish instagramo paskyrą ir toliau seka per 91 mln. 900 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)