Teigiama, jog iki paskutinės minutės šalia žinomo aktoriaus buvo artimiausi šeimos nariai.

Daugelis W. Garsoną prisimins kaip serialo „Seksas ir miestas“ aktorių, vaidinusį Stanfordą Blatchą, geriausią Sarah Jessica Parker herojės Carrie Bradshaw draugą. Buvo planuojama, jog aktorius pasirodys ir šiuo metu kuriamame istorijos tęsinyje...

Paskutinį kartą jis ir buvo nufotografuotas tęsinio filmavimo aikštelėje Niujorke, drauge su S.J. Parker bei Mario Cantone. Pastarasis ekrane vaidino W. Garsono personažo sutuoktinį Anthony Marentino.

M. Cantone socialiniame tinkle „Instagram“ jautriai pagerbė kolegą ir teigė, jog žinia apie jo mirtį labai įskaudino.

„Neįsivaizdavau šalia savęs ryškesnio televizijos partnerio. Esu nusiminęs, tiesiog apimta liūdesio, – rašė Cantone. – Per greitai išėjai. Buvai Dievo dovana. Ilsėkis... Aš tave myliu.“

W. Garsono sūnus Nathenas antradienį „Instagram“ pasidalino širdį veriančia žinute savo tėčiui, pavadindamas jį „kiečiausiu, juokingiausiu ir protingiausiu pažįstamu žmogumi“.

„Aš tave labai myliu, tėti. Ilsėkis ramybėje ir aš labai džiaugiuosi, kad galėjai su manimi pasidalinti visais savo nuotykiais ir galėjai tiek daug nuveikti. Aš taip tavimi didžiuojuosi“, – greta nuotraukų rašė Natenas.

„Aš visada tave mylėsiu, bet manau, kad tau laikas leistis į savo nuotykius, – tęsė Natenas. – Tu visada būsi su manimi. Myliu tave labiau, nei kada nors ir džiaugiuosi, kad dabar gali būti ramus. Tu visada buvai kiečiausias, juokingiausias ir protingiausias mano pažįstamas žmogus. Džiaugiuosi, kad pasidalinai savo meile. Niekada to nepamiršiu“, – tęsė aktoriaus sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)