Solinę karjerą tęsiantis buvęs „Oasis“ vokalistas tviteryje parašė, kad iškrito iš sraigtasparnio ir save prilygino Anapilin iškeliavusiam grupės „The Who“ būgnininkui Keithui Moonui, kuris garsėjo pašėlusiais nuotykiais, skelbia news.sky.com.

L. Gallagheris patikino gerbėjus, jog „nieko baisaus nenutiko“, ir netgi pajuokavo, kad jo traumuoto nuotrauka bus labai tinkama kito albumo viršeliui.


Vienas gerbėjas pasiteiravo, iš kokio aukščio dainininkas nukrito, ir pareiškė, kad greičiausiai jis tiesiog „tėškėsi ant veido“ lipdamas iš nusileidusio sraigtasparnio, tačiau šį faktą nutylėjo, nes „nelabai kietai skamba“.

L. Gallagheris šmaikščiai atsakė, kad nukrito iš „100 tūkst. pėdų“ aukščio. Kitam gerbėjui, paklaususiam, ar yra incidento videoįrašas, atšovė: „Yra. Panaudosiu kitame vaizdo klipe.“

Incidentas nutiko ne festivalio metu. Nėra žinoma, ar dėl patirtų sužalojimų atlikėjas kreipėsi į gydytojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją