Dabar dainininkė šiek tiek pakeitė savo stilių ir dėl šios priežasties akimirksniu tapo labiausiai aptarinėjama renginio viešnia.

Rugsėjo 8 d. Rusijos šou verslo žvaigždės dalyvavo serialo „Vertinskis“ premjeroje. Į renginį atvyko Fiodoras Bondarčiukas, Paulina Andrejeva, Ksenija Sobčiak ir daugelis kitų garsenybių. Reikšmingo socialinio įvykio nepraleido ir Ala Pugačiova. Estrados primadona ant raudonojo kilimo pasirodė drauge su savo sutuoktiniu Maksimu Galkinu, rašo starhit.ru.

Gerbėjai akimirksniu atkreipė dėmesį, kad žvaigždės stilius pakito. Dainininkė pakeitė savo rusvą plaukų spalvą ir tapo skandinaviška blondine. Komentatoriai negailėjo komplimentų dainininkei ir teigė, jog dėl šių išvaizdos pokyčių ji atrodo dar jaunatviškaiu.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas premjeroje

Premjerai primadona pasirinko kostiumą su kelnėmis, kurį papildė juoda palaidine. Gerbėjų manymu, A. Pugačiova greta vyro tiesiog spindėjo.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas

Internautai iš karto ėmė aptarinėti ir tai, kad legendinė atlikėja dar labiau sulieknėjo. „Liekna ir graži. Laimingą moterį iš karto pastebėsi“; „Ala Borisovna kaip visada nustelbė visus“; „Puikus įvaizdis. Labai stilinga ir jokio vulgarumo“. Tokiomis nuomonėmis dalijosi žvaigždės gerbėjai.

Pastaruoju metu A. Pugačiova viešumoje pasirodo retai. Visą laisvą laiką ji skiria savo mažiesiems vaikams. Būtent todėl jos pasirodymas serialo „Vertinskis“ premjeroje sukėlė tokį ažiotažą.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas premjeroje

Nepriekaištingos formos palaikymas iš A. Pugačiovos reikalauja nemenkų aukų. Dainininkė ne kartą pasakojo, kad laikosi griežtos dietos. Akivaizdu, jog ribojimai atneša rezultatų – 72-ejų primadona atrodo gerokai jaunesnė, nei dauguma jos bendraamžių moterų.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas premjeroje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)