Garsenybė išlipo iš juodo visureigio, vilkėdama juodą odinį ansamblį – paltą, pirštines, juodus aukštakulnius. Įdomiausia aprangos detalė buvo veidą ir visą galvą dengianti odinė kaukė, iš jos pakaušyje buvo iškišta plaukų kasa, rašoma people.com.

Instagrame garsenybė pasidalino keliomis savo nuotraukomis, kuriose grotažyme pažymėjo „Balenciaga“ dizainerį Demną Gvasalią.

40 metų realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė Kim Kardashian į savo buvusio vyro reperio Kanye Westo antrojo albumo klausymų renginį „Mercedes-Benz“ stadione Atlantoje atvyko vilkėdama panašų drabužių ansamblį - juodus „Balenciaga“ drabužius – aptemptas kelnes, palaidinę ilgomis rankovėmis ir visą veidą dengiančią kaukę, taip pat avėdama aukštakulnius aulinius batus virš kelių.


K. Westas (44 m.) tąkart irgi dėvėjo veido kaukę, vilkėjo „Balenciaga“ ansamblį ir neperšaunamą liemenę, ant kurios buvo užrašytas būsimo albumo pavadinimas – „Donda“.

Renginyje dalyvavo ir garsenybių poros vaikai – dukterys North, 8 m. ir Chicago, 3 m., sūnūs Saintas, 5,5 m. ir Psalmas, 2 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)