Conoras McGregoras vos nesusimušė su Machine Gun Kelly ant raudonojo kilimo. Sekmadienį surengtos MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijos metu 33-ejų metų amžiaus kovotojas šaukė ant reperio, žingsniavusio raudonuoju kilimu su savo mergina Megan Fox. Galiausiai teko įsikišti apsaugos darbuotojams ir nuraminti C. McGregorą.

Šaltinis atskleidė „People“, kad airis panoro nusifotografuoti su 31-erių metų amžiaus Machine Gun Kelly, tačiau atlikėjo komanda šio prašymo nepatenkino.

„Conoras įsižeidė ir supyko“, nurodė šaltinis ir pridūrė, kad kovotojas išmetė savo lazdą, paskui ją pakėlė ir grasindamas pradėjo mojuoti Machine Gun Kelly pusėn. Reperio atstovas spaudai nesutiko pakomentuoti incidento, o C. McGregoro atstovas spaudai paneigė, kad mišrių kovos menų žvaigždė norėjo nusifotografuoti.

„Conoras ir Dee mėgaujasi renginiu. Conoras myli visus savo gerbėjus“, – tepasakė jo atstovas spaudai ir pridūrė, kad Machine Gun Kelly „žiūrėjo paskutinę Conoro kovą“.

Vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijos dalyvio padarytame vaizdo įraše, kuris buvo paviešintas tviteryje, matyti, kaip C. McGregoras puola prie Machine Gun Kelly ir šaukia, o apsaugininkai stengiasi jį nulaikyti.


Vėliau C. McGregoras, regis, pamiršo incidentą ir bučiavo savo merginą Dee Devlin. Jam renginyje teko įsimintinas vaidmuo - scenoje pristatyti laimėtojus.

Prieš du mėnesius jam buvo atlikta kojos operacija. Tokio gydymo prireikė po liepos mėnesį įvykusios kovos su Dustinu Poirier.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)