Šventės proga prieš kelias valandas S. Hayek instagrame pasidalino nauja nuotrauka: joje ji vandenyno pakrantėje pozuoja pasipuošusi ryškios spalvos maudymosi kostiumėliu. Prieš fotosesiją aktorė pasidarė lengvą makiažą, o plaukams leido laisvai plaikstytis vėjyje.

„Laimingo man 55-ojo gimtadienio! Nekantriai laukiu naujų nuotykių“, – instagrame parašė aktorė.


Likus keliems mėnesiams iki gimtadienio, S. Hayek pasidalino savo mintimis apie neišvengiamą senėjimą. Anot Holivudo aktorės, amžius moterims ne problema – juk jos nuostabios nepriklausomai nuo skaičių pase.

„Moterys neturi galiojimo laiko. Ir taškas. Užpakalis gali užaugti bet kokiame amžiuje. Pastovėti už save, svajoti, būti romantiška gali būti bet kokio amžiaus. Turime teisę būti mylimos už tai, kokios esame. Čia esame ne tik vaikus gimdyti ar vargti su vyrais. Ne tam, kad visiems pasitarnautume. Vaikams užaugus, moterys neretai paprasčiausiai nurašomos. Tai kažkoks nesusipratimas, egzistuojantis jau daug amžių“, – pokalbių laidoje „Red Table Talk“ yra sakiusi aktorė.


Tame pačiame pokalbyje aktorė prabilo apie pokyčius, kuriuos menopauzės metu teko patirti jos kūnui. S. Haeyk tvirtina, kad tuo metu pastebimai papilnėjo jos krūtinė. Žinoma, nemažai gerbėjų su tuo nesutinka ir mano, kad S. Hayek krūtinės pokyčiai – plastikos chirurgų darbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)