Naujienos apie 54 metų aktoriaus, novatoriškame seriale suvaidinusio plėšiką iš Baltimorės, mirtį sukėlė gerbėjų ir buvusių kolegų užuojautos žinučių bangą.

Aktoriaus atstovė sakė, kad „šeima su dideliu liūdesiu skelbia apie „Emmy“ nominuoto aktoriaus Michaelo Kennetho Williamso mirtį“.

„Jie prašo jūsų gerbti privatumą gedulo“ metu, sakoma Mariannos Shafran iš „Shafran PR“ pareiškime.

Vienas Niujorko policijos departamento pareigūnas naujienų agentūrai AFP sakė, kad negyvą M. K. Williamsą jo bute Brukline rado šeimos narys.

M. K. Williamsas buvo giriamas už darbą šiurkščiame trileryje „Blakė“ – homoseksualaus plėšiko, puldinėjančio prekeivius narkotikais, vaidmenį.

Serialas tapo vienu populiariausių televizijos šou ir buvo rodomas penkis sezonus nuo 2002-ųjų iki 2008-ųjų.

M. K. Williamsas taip pat garsėjo Alberto Vaito vaidmeniu HBO seriale „Sausas įstatymas“.

Jis gavo daug nominacijų šiemetiniams televizijos apdovanojimams „Emmy“, be kita ko, už darbą seriale „Lovecraft Country“. Apdovanojimų įteikimo ceremonija įvyks už mažiau nei dviejų savaičių.

Oficiali mirties priežastis neskelbiama, bet kelios JAV žiniasklaidos priemonės citavo šaltinius teisėsaugos struktūrose, sakiusius, kad aktorius galbūt galėjo mirti perdozavęs narkotikų.

M. K. Williamsas yra atvirai kalbėjęs apie savo ankstesnes problemas dėl priklausomybės. Kartą JAV žiniasklaidai jis sakė, kad daug savo pajamų iš „Blakės“ išleidžia narkotikams.

Niujorko policijos departamentas naujienų agentūrai AFP nurodė, kad mirties priežastį nustatys patologas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją