Garsūs svečiai ir modeliai ieškojo prieglobsčio nuo smarkaus lietaus, o daugelio madisčių socialinių tinklų paskyrose netrukus pasirodė renginio vietoje padarytų vaizdo įrašų, skelbia dailymail.co.uk. Liūties gavo tokios žvaigždės kaip Kourtney Kardashian (ji buvo užfiksuota besigūžianti po skėčiu šalia Emmos Weymouth) ir aktorė Kate Bosworth.

Tviterio naudotojai užtvindė socialinę platformą įvairiausiais komentarais, nes daugeliui internautų kolekcijos pristatymo metu prasidėjusi sumaištis pasirodė labai juokinga, o kai kam sukėlė ir pasipiktinimą bei nerimą.


Tarp svečių buvo K. Kardashian, atvykusi su savo vaikinu Travisu Barkeriu, taip pat ledi Kitty Spencer, January Jones ir Helen Mirren, kuri slėpėsi po geltonu lietpalčiu su Vinu Dieseliu.

Remiantis žurnalo „Vogue“ duomenimis, mados namai tikėjosi prasto oro: „Kolekcijos pristatymas turėjo prasidėti 19 val., bet buvo viena valanda paankstintas, siekiant išvengti nesklandumų.“

„Šiuo metu negaliu atsižiūrėti, kaip Venecijoje garsenybes talžo lietus „Dolce & Gabbana“ vyriškų drabužių kolekcijos pristatymo metu“, – parašė vienas tviterio naudotojas.

„Šį vaizdo įrašą paskelbė garsenybių stilistas Bradas Goreski. Regis, Dievas pasiuntė krušą ant „Dolce & Gabbana“ renginio dalyvių galvų – šis vaizdelis man niekada nenusibos. Tikiuosi, kad vargšams modeliams nieko nenutiko, bet užtat kaip juokinga“, – pridūrė kitas.


„Kruša plakė visus. Keisčiausia, kad renginys nebuvo nutrauktas, ir svečiai šaipėsi iš permirkusių modelių. Labai žemas poelgis“, – pastebėjo trečias naudotojas.

Nors Lily Allen renginyje nedalyvavo, tačiau instagrame taip pat pasidalijo mados pristatymo vaizdo įrašu ir nepraleido progos pašmaikštauti: „Negaliu nustoti žiūrėti ir juoktis... Ne, manęs ten nėra, žiūriu saugioje vietoje.“

Naujoji „Dolce & Gabbana“ kolekcija pavadinta „Colezzione Genesiׅ“ ir vėliau šį mėnesį pasirodys prabangių prekių elektroninėje parduotuvėje UNXD. Kalbama, kad „Colezzione Genesiׅ“ sujungia fizinį ir metafizinį pasaulius. Kolekcijoje yra pačių mados namų įkūrėjų Domenico Dolce ir Stefano Gabbana rankomis sukurtų drabužių.

„Colezzione Genesiׅ“ koncepciją įkvėpė vieno iš dizainerių sapnas. Kolekcija paremta turtinga Venecijos meno istorija ir tradicijomis. Naujieji kūriniai, kuriuos bus galima įsigyti kaip nekeičiamus skaitmeninius žetonus, pirmą kartą buvo pristatyti praėjusį šeštadienį, o oficialus tiesioginis aukcionas bus surengtas rugsėjo 6 d.

„Dolce & Gabbana“ aukštosios mados kolekcijos pristatymas Venecijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)