M. Mindleris paskutinį kartą buvo pastebėtas išeinantis iš Milersvilio universiteto bendrabučio antradienį apie 20 val. 11 min. vietos laiku, teigiama ankstesniame aukštosios mokyklos pranešime spaudai.

Socialiniuose tinkluose paskelbtame pranešime Milersvilio universiteto prezidentas Danielis A. Wubahas pranešė naujieną apie M. Mindlerio mirtį, rašo people.com.

Besikreipdamas į studentų miestelio bendruomenę, D. A. Wubahas rašė: „Liūdinčia širdimi pranešu jums apie 19-mečio pirmakursio Milersvilio universiteto studento Matthew Mindlerio iš Helertauno Pensilvanijoje mirtį. Šią sunkią akimirką išreiškiame didžiausią užuojautą jo draugams ir artimiesiems“.

Pabrėždamas, kad „nuo ketvirtadienio buvo vykdoma Matthew paieška“, D. A. Wubahas aiškino, jog jaunuolio ieškojo policijos pareigūnai iš aukštosios mokyklos ir vietinės teisėsaugos institucijos. Galiausiai jis buvo rastas negyvas netoli studentų miestelio.

„Matthew kūnas buvo nugabentas į Lankasterio apygardos teismo medicinos centrą tolesniam tyrimui“, – tęsiama D. A. Wubaho pranešime.

„Artimieji, mūsų studentų miestelis ir bendruomenė gedi, – pridūrė D. A. Wubahas. – Prašau studentų miestelio bendruomenės susiburti ir šiuo sudėtingu metu vieni kitus paremti.“


Apie jaunojo studento mirties priežastį kol kas nepranešama.

Pasak universiteto darbuotojų, M. Mindleris paskaitas lankė iki antradienio. Apie jo dingimą pranešta trečiadienio vakarą, kai jis „nesugrįžo į savo kambarį ir neatsakė į artimųjų skambučius“.

Ketvirtadienio popietę universiteto policijos pareigūnai Nacionaliniam nusikaltimų informacijos centrui pateikė pranešimą apie dingusį asmenį ir apie M. Mindlerio dingimą informavo vietinius policijos skyrius.

Tarp M. Mindlerio vaidmenų yra pasirodymas seriale „As the World Turns“, laidoje „Last Week Tonight with John Oliver“, televizijos filme „Chad: An American Boy“ ir 2011-ųjų komedijoje „Our Idiot Brother“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)