Manoma, kad jiedu ryšis atskleisti, kuris karališkosios šeimos narys yra rasistas ir išreiškė susirūpinimą dėl Harry ir Meghan pirmagimio odos spalvos.

Skandalingame interviu su TV garsenybe Oprah buvo užsiminta, kad vienas vyresniųjų šeimos narių itin išreiškė susirūpinimą dėl kūdikio odos spalvos ir kaip tai atrodys visuomenėje. Meghan tąkart taip pat pridūrė, kad sūnus Archie negavo princo titulo būtent dėl šios priežasties.

Vis dėlto, laidoje princo žmona stengėsi išlaikyti šiek tiek pagarbos karališkajai šeimai ir tvirtino, kad konkretaus asmens įvardijimas būtų pernelyg šokiruojantis ir šeimai pridarytų daug žalos. Nors pati Oprah vėliau kalbėjo, kad tai tikrai nebuvo nei karalienė Elizabeth II, nei Anapilin išėjęs princas Philipas.

Tačiau poros išleistoje knygoje „Finding Freedom“ užsimenama, kad pora labai svarsto paviešinti, kas, vis dėlto, yra tas asmuo.

„Dailymail“ rašo, kad knygos autoriams Omid Scobie ir Carolyn Durand tik per plauką nebuvo atskleista ši paslaptis. Šaltiniai tvirtina, kad Meghan apie jų išleistą knygą galvoja, jog ji – labai pasaulietiška bei artima ir nesupranta, kodėl knygos skyriuose pateikiama informacija taip įsiutino princą Williamą.

Esą rasistiniai klausimai dabartiniame amžiuje – viena didžiausių ir niekaip neišsprendžiamų bėdų, todėl juos nutylėti – labai netaktiška.

Naujausias poros knygos leidimas pasirodys jau rugpjūčio 31 d. Tikėtina, kad būtent princui Harry gali būti pasiūlyta itin didelė pinigų suma už karališkosios šeimos nario įvardijimą, kuris sukritikavo jo sūnaus odos spalvą.