Praėjusį sekmadienį socialiniame tinkle išpublikuotame video „TikTok“ 41 m. garsenybė teigė: „Ieškojau nuotraukų, kuriose būčiau su kiškučio kostiumu ir vieną aptikau. Ji priminė gyvenimo tarpsnį, kai <...> nuolat galvodavau: „Dieve, reikia sulieknėti.“

Toje publikacijoje ji įkėlė ir savo fotografiją iš 2005 m.

Modelis savo publikacija norėjo paskatinti visus susimąstyti apie savo kūno priėmimą: „Tikiuosi, žmonės stabtelės ir susimąstys, kaip jie vertina savo kūną, pagalvos, ar gyvenime nekiša kojos negatyvus savęs priėmimas.“

Buvusi TV realybės šou žvaigždė pripažįsta – tuometinis savo kūno nepriėmimas jai trukdė mėgautis gyvenimu.

„Neverta savęs peikti. Visi norime vienaip ar kitaip save patobulinti, tačiau dėl to neverta savęs graužti“, – pabrėžė ji.

H. Madison pasakojo, kad praeityje ji bijodavo žiūrėti į savo nuotraukas, kad blogai nepasijustų.

„Atrodydavo, kad pastambėjau, kad netinkamai maitinausi, atrodydavo, kad mano šlaunys stambios, kad būtinai reikia bent keliais kilogramais sulieknėti. Tai absurdas, juk realiai buvo liesa kaip šakaliukas“, - sakė ji.

H Madison vaidino TV seriale „Kaimynės“ („The Girls Next Door“) nuo 2005 iki 2009 m., ji gyveno ir „Playboy“ įkūrėjo Hugh Hefnerio viloje, 2001–2008 m. buvo jo mergina. Ji yra pasakojusi, kad santykiai su juo neteikė džiaugsmo, todėl ji patenkinta, kad bent jau nepastojo ir nesusilaukė su juo vaikų.

H. Hefneris mirė 2017 m. rugsėjį, būdamas 91 m. amžiaus.
H. Madison 2013–2019 m. buvo ištekėjusi už Pasquale Rotellos, jie susilaukė dukters Rainbow Auroros (8 m.) ir sūnaus Foresto Leonardo (4 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)