Dar S. Gomez pasakojo, kaip sudėtinga jai buvo atlaikyti nuolatinio viešumo naštą. Situacijos, kai jai teko susidurti su sudėtingais romantiniais jausmais ir daryti žmogiškas klaidas jai būnant dar visai jaunai, buvo visų aktyviai aptarinėjamos, rašo harperbazaar.com.

Tai neišvengiamai turėjo įtakos su psichikos sveikatos būkle susijusiems iššūkiams, o 2018 m. jai diagnozuotas bipolinis sutrikimas. „Kurį laiką jaučiausi lyg būčiau daiktas, ilgai jaučiausi prastai“, - tikino ji.

Norėdama atgauti gerą psichologinę būklę S. Gomez nusprendė atsisakyti savo paskyros socialiniame tinkle „Instagram“ kontrolės. 2017 m. ji savo paskyros slaptažodį ir visą jos valdymą perdavė savo asistentui.

„Neturiu jos savo telefone, nėra ir pagundos, staiga turėjau išmokti, ką reiškia pabūti su savimi, tai erzino, – atviravo S. Gomez. – Anksčiau galėdavau valandų valandas leisti stebėdama kitų gyvenimus. Vėliau supratau, kad jau porą metų stebiu žmogaus paskyrą, nors jo nė nepažįstu. Dabar informacija mane pasiekia tinkamesniais būdais. Kai mano draugai nori man ką nors pasakyti, jie man tiesiog paskambina ir papasakoja. Tiesa, jie iš pradžių dar nustemba, kad nemačiau jų įrašo socialiniuose tinkluose.“

S. Gomez pridūrė, kad laikymasis atokiau nuo „Instagram“ paskatino ją jausti didesnį emocinį stabilumą, atsirado erdvės ryžtis kūrybingesniems iššūkiams. „Tą mažą telefoną, kuriame yra 150 mln. žmonių, padedu į šalį, man tai yra tikras palengvėjimas“, – naujuoju gyvenimu džiaugėsi dainininkė.

Šiuo metu S. Gomez pažeidžiamumas jau tapęs sąmoningu jos pasirinkimu, kilusiu iš stiprybės. Dainininkė stengiasi išlikti autentiška ir pasakoja išmokusi šį tą naujo, kai ėmė dalyvauti karantino laikotarpio įkvėptame kulinarijos šou „Selena + Chef“. „Ten aš esu savimi, rodau save pasauliui“, – tikino ji.


Žinoma, S. Gomez nė neabejoja nesanti tobula kulinarė, tačiau ji tikina tai daranti dėl savęs. Ji drąsiai rodo ypatingą ir tvirtą savo charakterį, be užuolankų, užima jai priklausančią vietą pasaulyje ir savo žmogiškumą pateikia visiems prieinamu būdu. Būtent tą patį daryti ji skatina ir kitus. „Iš tiesų smagu daryti klaidas“, – svarbia žinute su savo gerbėjais dalinasi ji.

Po dešimtmetį trukusių sveikatos ir asmeninių sunkumų, grįžimas į viešą gyvenimą išliko esminiu S. Gomez tikslu. Tiesa, filantropiškus tikslus ji stengiasi įtraukti į bet kurį projektą, kuriam tik ryžtasi. „Tu padėsi žmonėms, – tokius žodžius pati sau ji ištaria kiekvieną kartą. – Iš tikrųjų mane tai skatina judėti į priekį, buvo laikas, kai nebuvau pakankamai stipri, dariau dalykus, kurie man kenkė.“

Jos vadovaujama labdaros organizacija „Rare Impact Fund“ siekia surinkti 100 mln. JAV dolerių (85 mln. eurų), kurie būtų skirti psichikos sveikatos priežiūros paslaugoms, o jos kulinarijos šou vos per pirmuosius du sezonus jau padėjo surinkti 360 000 JAV dolerių (307 089 eurus), kurie skirti 23 pelno nesiekiančioms organizacijoms. „Viskas, prie ko prisiliečiu, turi labdaringų tikslų. Jei nors kas gero iš to išeis, aš tai darysiu. Man pinigų nereikia. – tikino ji. – Man reikia žmonių, kurie kovotų kartu su manimi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)