Visai neseniai „Maneskin“ pasirodė Belgijoje vykusiame festivalyje „Ronquières“. Be abejonės, kad šiame renginyje italai tapo bene laukiamiausia grupe.

Užlipę ant scenos rokeriai publikai dovanojo ne tik savo puikiai atpažįstamus hitus ar naująją kūrybą, bet ir akį traukiantį įvaizdį.

Vokalistas Damiano Davidas pasirodė tik su odiniais šortais ir laisvai demonstravo savo vilioti nusiteikusią nuotaiką. Dainininkas nesivaržė ir tada, kai ėmė gundančiai šokti atsigulus ant scenos.

Ne ką mažiau erotiška energija tryško ir bosistė Victoria, kurios apranga paliko itin mažai vietos vaizduotei. Mergina, kurios krūtis slėpė tik juoda lipni juostelė, tarsi susiliejo su savo gitara. Komentatoriai net juokavo, kad koncerte ši jos gitara labiau primena ne muzikos instrumentą, o meilužį.


„Laukiniai vaikai darosi dar labiau laukiniai“, – šalia akimirkų iš festivalio brūkštelėjo grupės nariai.

Ir jie nemelavo. Pasidalintose akimirkose matyti, kad italams pavyko išjudinti minią. Grupės vokalistas, pasitikėdamas gerbėjų pulku, netrukus įsibėgėjo ir nušoko nuo scenos į jų glėbį. Ir tai tik viena pašėlusi akimirka iš koncerto.

Ne ką mažiau dėmesio muzikantai sulaukė ir socialiniuose tinkluose – gerbėjai tiesiog užplūdo komentarų skiltį, reikšdami savo padėką ir susižavėjimą už neeilinį pasirodymą.

Delfi primena, kad vos per kelis mėnesius italų roko grupė „Maneskin“ išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jų singlas „Beggin‘“ jau keturias savaites karaliauja pirmoje „TOP 50“ vietoje „Spotify“ platformoje. Taip pat „Maneskin“ tapo pirmąją italų grupe, kuriai pavyko netgi su dviejomis dainomis patekti į britų muzikos dešimtuką. Viena jų – „I Wanna Be Your Slave“.

„Maneskin“ susideda iš keturių narių: vokalisto Damiano, boso gitara grojančios Victorios, gitaristo Thomo ir būgnininko Ethano. Dalis jų yra draugai nuo mokyklos laikų, tačiau kartu groti pradėjo vėliau, 2015 m.

Šiemet „Maneskin“ laimėjo netgi du svarbius konkursus – Sanremo muzikos festivalį ir „Euroviziją“. Šių metų gruodį skelbiamas didysis grupės turas po Italiją, o jau kitąmet laukia pasirodymai ir kitose Europos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)