Šią savaitę reperis apsilankė vieno iš savo gerbėjų paskyroje ir pastebėjo nuotrauką, kurioje jo plaukai atrodo kiek retoki, praneša metro.co.uk.

Po nuotrauka paskyros savininkas parašė: „Regis, plaukai patyrė stresą.“ Fotografijoje iš arti įamžinta širdelė, kurią Drake’as išsiskuto būsimajam albumui „Certified Lover Boy“ reklamuoti.

Atlikėjas suskubo ginti savo išvaizdos: „Sirgau koronavirusu, kuris ir išdarkė mano plaukus. Teko išsiskusti iš naujo. Ramiai, tuoj ataugs.“

Nėra tiksliai žinoma, kada buvo padaryta ši nuotrauka, tačiau širdele Drake’as savo galvą papuošė dar 2020-ųjų rugpjūtį.

Plaukų slinkimas nelaikomas COVID-19 būdingu simptomu, bet praėjusiais metais specialistai nurodė pastebėję, kad daugeliui koronavirusu persirgusių pacientų pasireiškė laikinas telogeninis plaukų slinkimas, kurį dažniausiai sukelia stresas, sukrėtimas ar trauma.

Praėjusį mėnesį 34-erių metų amžiaus „Grammy“ laureatas pateikė naujos informacijos apie seniai laukiamą šeštąjį studijinį albumą ir patvirtino, kad jis yra užbaigtas. Liepos mėnesį radijui „SiriusXM“ reperis sakė: „Albumas paruoštas... iškeptas, nekantrauju jį išleisti... „Certified Lover Boy“ netrukus atkeliaus.“

Pradinė albumo išleidimo data buvo 2021-ųjų sausio mėnuo, bet Drake’as ją nukėlė, matyt, dėl koronaviruso pandemijos. Tiesa, neseniai gerbėjai pradėjo spėlioti, ar tik jis nebando padaryti taip, kad jo naujasis albumas pasirodytų panašiu metu, kaip ir Kanye Westo „Donda“.

Ne paslaptis, kad šie reperiai nemėgsta vienas kito – juodu ne kartą viešai kivirčijosi. Dėl šios priežasties kai kurie gerbėjai yra įsitikinę, kad Drake’o ir K. Westo albumai pasirodys prekyboje tą pačią dieną („Donda“ išleidimo data taip pat dar nepaskelbta).

Belaukiant albumo, savotišką duoklę Drake’ui atidavė dainininkė Lizzo, su Cardi B įrašiusi dainą „Rumors“. Vėliau ji paaiškino, kad „šiek tiek pažįsta“ garsųjį reperį, ir pamanė, jog jo paminėjimą kūrinyje visi priims kaip „linksmą pokštą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)