„Štai ir raukšlelės po akimis. Gal jau visai nebesišypsoti? Bet kaip, jeigu gyvenimas pilnas džiaugsmo? Tegul atsiranda. Jokių problemų“, – po nuotrauka parašė Rusijos estrados žvaigždė.


A. Pugačiovos sekėjai socialiniuose tinkluose, bičiuliai ir kolegos moteriai patarė šypsotis kuo dažniau, nes šypsena jai tinka, skelbia spletnik.ru.


„Tai visai ne raukšlelės! Tai laimės ruoželiai, brangioji Ala Borisovna!“; „Ala, šypsena – jūsų vizitinė kortelė“; „Jūs pati gražiausia, ačiū, kad džiuginate mus savo nuostabaus ir natūralaus veido nuotraukomis“, – rašė internautai.

Viena gerbėja pažymėjo, kad jos ketverių metukų amžiaus dukrelė pagalvojo, jog „tai tetai“ nuotraukoje – 24-eri metai.


A. Pugačiovos asmenukę pakomentavo ir jos 45-erių metų amžiaus sutuoktinis Maksimas Galkinas, palikęs tik jausmaženklį širdelę. Tikriausiai pagalvojo, kad jokių žodžių čia nereikia.


Pastaraisiais metais atlikėjos išvaizda gana smarkiai pasikeitė: ji pastebimai sulieknėjo, ilgas laisvas sukneles pakeitė stilingos trumpos suknelės, o drabužinėje netgi atsirado vietos džinsiniams šortams ir sportbačiams.

Regis, A. Pugačiovos jaunystės paslaptis daugiausia slypi asmeninėje laimėje: žvaigždė gyvena visiškoje harmonijoje su savo vyru bei septynerių metų amžiaus vaikais Liza ir Hariu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)