Šventę dainininkė pavadino „Šeštojo amžiaus fantazija“ ir prie gimtadienio puotos nuotraukų galerijos prirašė „Pakerėti Bizantijos imperijos“.

Madonna turi šešias atžalas: sūnus 21 metų Rocco Ritchie ir 15 metų Davidą Bangą, 24 metų dukrą Lourdes Leon, penkiolikos Mercy ir devynerių metų gimtadienį rugpjūtį švęsiančias dvynukes Estere ir Stellą.


Prieš gimtadienį savo bičiulių dainininkė paprašė finansiškai prisidėti prie Malavio Šventojo Jokūbo ligoninės veiklos, užtikrinant, kad sergantys vaikai šioje Afrikos šalyje sulauktų reikiamos pagalbos.

Jau spalio 8-ąją laukiama dokumentinio filmo „MADAME X“ premjeros per „Paramount+“. Be to, Madonna visai neseniai pranešė apie bendradarbiavimą su „Warner Music Group“, kuris bus atsakingas už visą jos muzikinių įrašų katalogą, o už dainų kūrybą – „Warner Chappel Music“.


„Warner Music Group“ nuo pat pradžių man labai padėjo su visu pasauliu dalintis mano muzika. Jie visą laiką buvo nuostabūs partneriai, tad labai džiaugiuosi versdama naują bendradarbiavimo su jais puslapį ir džiaugiuosi dėl paskutiniųjų 40 metų įrašų katalogo“, – teigiama Madonnos išplatintame pareiškime.

Dar 2017 metais Madonna savo gerbėjams pasiūlė unikalią progą iš arčiau pažvelgti į jos asmeninį ir šeimos gyvenimą, tai leido padaryti PEOPLE komandai. Tada ji buvo ką tik įsivaikinusi dvynukes iš Malavio.


„Tai nepaaiškinama. Čia tas pats, jeigu kas nors prašytų paaiškinti, už ką myli žmogų. Tu tiesiog pasižiūri į žmogaus akis, pajunti jo sielą, pajunti, kad tas žmogus tau ypatingas – ir viskas. Kartais paprasčiausiai užmerkiu akis ir galvoju: kodėl mano virtuvė ne pilna šokančių vaikų? Juk pasaulyje tiek daug vaikų, kuriems reikia namų. Pamaniau – o ko man laukti? Reikia imti ir daryti“, – tada atvirai pasakojo Madonna.


Poplegenda taip pat papasakojo, kaip jos vyresnieji vaikai tuo metu reagavo į šeimos pagausėjimą: „Galbūt ir buvo toks supratimas – na ką, teks tavo meile dalintis su dar daugiau žmonių, bet tai nebuvo pavydas, tiesiog prisitaikymas prie naujos realybės. Galiausiai visi labai palaikė šį mano sprendimą. Lola sakė: „Mama, jeigu tu to tikrai nori ir tai tau suteiks džiaugsmo, pirmyn“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)