Grace van Cutsem, kuri tuo metu buvo vos trejų, po vestuvių gavo pamergės paniurėlės ir besiraukančios gėlių mergaites pravardes. Ir ne veltui – nuotraukos, kuriose mažylė tikrai nespinduliuoja džiaugsmo, akimirksniu užkariavo internetą.

Apie ką mes čia? Kai kitos pamergės susižavėjusios stebėjo, kaip ką tik susituokę įsimylėjėliai Bakingamo rūmų balkone atsiduoda bučiniui, o virš jų skrenda karališkųjų oro pajėgų lėktuvai, mažoji Grace atrodė taip, jog mieliau būtų bet kur, tik ne čia. Ji buvo užsidengusi ausis, o veido išraiška – iškalbingesnė už tūkstančius žodžių.

Kate Middletoniddleton ir princas Williamas, Grace van Cutsem

Tokia natūrali mergaitės reakcija į triukšmą ir jos organiškas elgesys dar kartą parodė, kad iš tiesų prognozuoti mažo vaiko elgesį praktiškai neįmanoma.

Grace, kuriai dabar jau trylika, yra princo Williamo krikšto dukra, o jos tėvas Hugh van Cutsemas jaunesnysis – artimas princo bičiulis. Karališkosiose vestuvėse mergaitei teko svarbus vaidmuo, ji net keliose nuotraukose pozuoja su visa šeima. Vestuvių nuotraukoje su mažiausiais šventės dalyviais trimetė žaidžia su gėlėmis ir atrodo kaip reikiant atsiribojusi nuo įvykių.

Vestuvėse mažylei teko eiti susikibus už rankų su nuotakos seserimi Pippa Middleton, mergaitė atrodė akivaizdžiai pasimetusi dėl didžiulio dėmesio ir nesiliaujančio fotografavimo.

Grace nėra vienintelė Van Cutsemų šeimos narė, kuriai teko garbė pabūti pamerge karališkosiose vestuvėse. 2018 metais jos pusseserei Florence van Cutsem pasisekė sudalyvauti princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse.

Praėjus dešimčiai metų Grace jau paauglė, o tėvai kaip reikiant saugo jos privatumą. 2020 metais per interviu „Sunday Times“ jos mama – žurnalistė ir verslininkė Rose Astor – papasakojo daugiau apie savo karjerą ir vaikus.

Grace van Cutsem

Tris atžalas auginanti moteris už H. Van Cutsemo ištekėjo 2005 metais. Pirmosios atžalos – Grace – susilaukė būdama 27 metų. Kartu su drauge Kensingtone ji įsteigė klubą „pasiturinčioms, tačiau nelaimingoms motinoms“, tačiau po ketverių metų šios veiklos atsisakė, norėdama visą dėmesį ir laiką skirti motinystei.

Kai Grace buvo dešimt, šeima tris mėnesius keliavo po Šri Lanką. Visą tą laiką mama mokė tiek Grace, tiek du jaunesnius sūnus pati. Šiuo metu pagrindinis R. Astor užsiėmimas – buvimas mama, kartais ji rengia jogos užsiėmimus.

„Sunday Times“ moteris sakė, kad svarbiausias jos gyvenimo prioritetas šiuo metu – trys vaikai: „Tenoriu, kad jie būtų laimingi, pasitikėtų savimi, būtų gerai išauklėti ir garbingi žmonės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)