Vos prieš dvi savaites K. Orbakaitė ėmė žadinti savo sekėjų smalsumą tokiais intriguojančiais prierašais kaip „netrukus lauks poilsis“ ar „atostogų nuotaika“, visaip pabrėždama: jos laukia smagus laikas. Siekdama išties gero poilsio, Alos Pugačiovos duktė atostogoms pasirinko žymią Graikijos salą Mikoną – čia šiais metais lankėsi pasaulinio garso žvaigždės, o po Europos futbolo čempionato – ir žymūs futbolininkai.

Drauge su K. Orbakaite atostogavo jos vyras Michailas Zemcovas. Panašu, kad jiedu saloje sutiko draugų, nes K. Orbakaitės socialinių tinklų paskyrose dažnai atsirasdavo nuotraukų su smagiais prierašais: „žvelgiant vyro akimis“, „draugo akimis“. Fotografuodamas dainininkę, jos mylimasis išties didžiausią dėmesį skirdavo išraiškingoms akims. O štai draugas parinkdavo tokį rakursą, kuris geriausiai išryškindavo dailią žvaigždės figūrą.


Galima numanyti, kad pati Kristina didžiuojasi savo figūra. Ji neretai demonstruodavo nuotraukas, kuriose yra įamžinta vilkinti maudymosi kostiumėlį ar atvirą suknelę. Dainininkė ir aktorė gali nesivaržydama rinktis tokius apdarus – juk ji daug laiko praleidžia sporto salėje. Visgi didžiausią krūvį suteikia šokiai – pasirodymų metu K. Orbakaitė šoka tiek pat, kiek ir kiti komandos nariai. Sau jokių nuolaidų ar palengvinimų ji nesuteikia.


Svarbu pažymėti, kad pastaruoju metu dainininkė tampa vis panašesnė į savo žymiąją mamą. Daugelis internautų jau netgi juokauja, kad nebesupranta, kuri iš jų yra dukra, o kuri – mama: A. Pugačiova per gyvenimo drauge su Maksimu Galkinu laikotarpį taip pasikeitė, kad tapo panašesnė į jauną merginą, o ne į senstančią 72-ejų estrados primadoną.


Kaip primena starhit.ru, A. Pugačiova duodamuose interviu dažnai prisipažįsta, kad augindama Kristiną neturėjo galimybės dukteriai skirti užtektinai dėmesio, nes nuolatos tiesiog pradingdavo išvykusi į gastroles. Dėl šios priežasties tarp motinos ir dukters kildavo konfliktų, tačiau kai K. Orbakaitė pati pradėjo koncertuoti ir susilaukė populiarumo, suprato savo žymiąją motiną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)