„Keletas akimirkų iš mūsų atostogų Ispanijoje.

Kai nevažinėjame dviračiu ir neieškome neįprastų viešbučių, mes su Modesta Vžesniauskaite Ispanijos miestus ir miestelius, aplankant gyvo garso koncertus, vykstančiu gryname ore ir besimėgaujant užmiesčio oru kartu su Williamu. Jam taip patiko būti šalia baseino!

Ypatingai patiko Benasque kaimelis Hueskos provincijoje. Kalnų apsuptyje atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai“, – rašė Modestos Vžesniauskaitės mylimasis. Johnas pasidalino ir keliomis akimirkomis iš neseniai kūdikio susilaukusios šeimos atostogų.


Dar birželio viduryje J. Caudwellas su Modesta lankėsi ir Lietuvoje. Britų žvaigždė Delfi buvo užfiksuotas vakarieniaujant viename Vilniaus restoranų. Tiesa, tąkart jis buvo ne su antrąja puse, o su ilgamečiu judviejų bičiuliu Danieliumi Bunkumi.

Vasariškai šiltą ketvirtadienio vakarą verslininkai vakariene mėgavosi vieno sostinės restoranų terasoje. Mylimosios gimtinėje besilankantis J. Caudwellas ir žinomas lietuvių verslininkas kiek nustebo išvydę fotoaparato objektyvą, tačiau maloniai nusišypsojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)