Įspūdingai atrodanti Erica Pelosini ir dar dvi maudymukais pasipuošusios moterys mėgavosi saulėta popiete jachtoje netoli Kaprio krantų. Gražuolėms draugiją palaikė Jackas Brooksbankas, o jo žmona princesė Eugenie tuo metu buvo likusi Vindzore su jųdviejų penkių mėnesių amžiaus sūnumi Augustu.

Pasiplaukiojimo aplink nuostabiąją Viduržemio jūros salą metu princesės 35-erių vyras paparacų užfiksuotas E. Pelosini apkabinęs per liemenį, skelbia dailymail.co.uk.

Išskirtinio interviu „MailOnline“ metu E. Pelosini apgailestavo dėl savo poelgio: „Mano maudymosi kostiumėlis sušlapo, todėl nusprendžiau jį nusiimti. Žinau, kad toks vaizdelis tikrai nepatiko Jacko šeimos nariams. Man labai gaila, kad taip išėjo. Mačiau nuotraukas, kuriose jis užfiksuotas trijų moterų draugijoje, be žmonos.“

„Visi iš karto suskubo daryti išvadas ir jį kaltinti neištikimybe. Skaudu, kai žmonės taip galvoja. Nuoširdžiai atsiprašau, jeigu pridariau gėdos princesei Eugenie ir Jackui. Man nederėjo apnuoginti krūtinės“, – tęsė ji.

J. Brooksbankas Kapryje dalyvavo labdaros pokylyje po atviru dangumi, kuriame netrūko garsenybių. Jis yra prekių ženklo „Casamigos“ ambasadorius, o šis tekilos prekių ženklas remia „Unicef Summer Gala“. Į labdaros renginį galima patekti tik gavus kvietimą, o už bilietą teko pakloti nuo 9,5 tūkst. iki 29,5 tūkst. eurų.

Prieš renginį J. Brooksbankas penktadienio popietę praleido tyrinėdamas Kaprio pakrantės urvus ir grotas. Kartu su juo ir E. Pelosini plaukiojo buvusi žurnalo „Glamour“ redaktorė, naujoji „Casamigos“ visuotinė direktorė Rachel Zalis ir mados ambasadorė, buvęs modelis Maria Buccellati.

„Žiūrint į nuotraukas, nesunku susidaryti klaidingą nuomonę: aš be viršutinės bikinio dalies, Maria jį apsikabinusi, Rachel irgi labai graži moteris, bet žmonės prisigalvoja nebūtų dalykų. Mes mėgavomės puikia Italijos saule kaip bičiuliai ir kolegos. Jackas yra labai brangus draugas, esame pažįstami daugelį metų. Taip pat jis gerai pažįsta ir kitas dvi moteris. Labai liūdna, kad žmonėms pirmiausia į galvą šauna nepadorūs dalykai“, – sakė E. Pelosini.

Modelis atskleidė, kad prieš pokylį ji norėjo apsilankyti savo mėgstamiausiame restorane „Lo Scoglio“, kuris įsikūręs Italijos žemyninėje dalyje, pritrenkiančio grožio Amalfio pakrantėje.

Draugų kompanija pasamdė jachtą, nes jūra lengviau pasiekti restoraną nei keliu. Po beveik keturias valandas trukusių priešpiečių jie plaukė atgal į viešbutį ir nusprendė išsimaudyti.

„Esu italė, todėl norėjau Jacką ir savo drauges nusivesti į mėgstamiausią restoraną. Norėjau, kad jie paragautų gardaus itališko maisto. Po ilgų priešpiečių patraukėme atgalios, bet buvo gana karšta, todėl stabtelėjome atsivėsinti. Jeigu būčiau žinojusi, jog esame fotografuojami, nebūčiau nusiėmusi viršutinės bikinio dalies ir, ko gero, būčiau pasirinkusi ne tokią atvirą aprangą, tačiau mes tiesiog mėgavomės itališka vasara“, – teisinosi modelis.

E. Pelosini pridūrė, kad savaitgalį J. Brooksbankas jai parodė savo naujagimio nuotraukas ir teigė labai pasiilgęs sūnelio ir žmonos: „Jackas kalbėjo apie savo kūdikį ir rodė mums jo nuotraukas. Koks žavingas vaikelis. Jackas nepaprastai didžiuojasi tapęs tėvu. Vieną dieną jis pareiškė, kad labai liūdi būdamas toli nuo princesės Eugenie ir savo sūnaus.“

„Kai susilauki kūdikio, nori su juo praleisti kuo daugiau laiko, todėl manau, jog Jackui buvo gana nelengva vykti į Italiją“, – sakė modelis.
Anot E. Pelosini, pikantiškoms nuotraukoms pasirodžius žiniasklaidoje, su J. Brooksbanku ji jas aptarė labai trumpai – oro uoste, kai skrido namo.

„Truputį pasikalbėjome, kaip šie kadrai gali būti suprasti, bet Jackas pasakė, jog nėra ko nerimauti. Mačiau, kad jį ir jo žmoną sieja tvirtas ryšys ir kad Eugenie tikrai nepagalvos nieko blogo. Ji žino, kad Jackas leido laiką su draugėmis ir kad gali juo pasitikėti“, – sakė italė.

E. Pelosini taip pat nurodė, jog apie nuotraukas nusprendė pasisakyti ir todėl, kad jai nepatiko, kaip žiniasklaida ją pristatė.

„Rašoma, kad esu tiesiog apsinuoginęs Italijos modelis. Kažkokia mergšė, leidžianti laiką su garsiais draugais, – niršo ji. – Nesu eilinė lėlytė, apsivilkusi bikinį. Aš sunkiai dirbau, kad įsitvirtinčiau mados pasaulyje.“

E. Pelosini gyvena Los Andžele su vyru Louisu Leemanu – garsiu avalynės dizaineriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)