Virtinėje fotografijų, kurias ji kitą dieną paskelbė savo „Instagram“ bei „Twitter“ paskyrose, galima pastebėti, kad 44 metų K. Westas taip pat vilkėjo „Balenciaga“ ansmabliu ir buvo užsidėjęs veido kaukę. Tačiau jis taip pat dėvėjo neperšaunamą liemenę su savo būsimojo albumo „Donda“ pavadinimu.

Buvusių sutuoktinių vaikai – 8 ir 3 metų dukterys North bei Chicago ir 5 bei 2 metų sūnūs Saintas ir Psalmas – taip pat dalyvavo šiame renginyje ir buvo aprengti juodai.

Kiek anksčiau K. Kardashian buvo pasidalijusi vienu vaizdo įrašu iš renginio „Mercedes-Benz“ stadione, kur, kaip teigiama, K. Westas ir gyvena, dirbadamas ties „Donda“ albumo pristatymu. Ketvirtadienį buvo surengtas jau antrasis būsimojo albumo klausymų renginys. Šis albumas pavadintas pagal „Grammy“ laimėtojo velionę motiną Dondą West, kuri, būdama 58 metų, 2007-aisiais mirė nuo plastinės operacijos komplikacijų.

Praėjusį ketvirtadienį K. Westas pristatė naują albumo versiją, į kurią buvo įtrauktas jo velionės motinos balsas.

Tai bus antrasis K. Westo albumas nuo 2019 metų gospelo albumo „Jesus Is King“, kuris pelnė jam geriausio šiuolaikinio krikščioniško albumo „Grammy“, ir pirmasis nuo tada, kai K. Kardashian vasario mėnesį po šešių santuokos metų padavė skyrybų prašymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)