Amerikietei žaibiškai išplitęs „TikTok“ vaizdo įrašas padėjo įtikinti internautus, kad ji yra J. Aniston. Paaiškėjo, kad pati moteris dėl to „ne juokais išsigando“, rašo huffingtonpost.co.uk.

L.Tranel (@she_plusthree) įkeltas vaizdo įrašas, kuriame ji cituoja J. Aniston seriale „Draugai“ suvaidintos veikėjos žodžius, susilaukė beveik septynių milijonų peržiūrų.


„Aš noriu išeiti iš darbo, – pareiškė J. Aniston suvaidinta Rachel, besikalbėdama su Monica Geller (ją įkūnijo Courteney Cox) 1997-aisias pasirodžiusioje serijoje. – Bet tada aš imu galvoti, kad turėčiau susiimti ir pasilikti. O tada pradedu galvoti, kodėl tokia asmenybė kaip aš turėtų pasilikti tokiame žeminančiame darbe vien todėl, kad jis šiek tiek susijęs su dominančia sritimi“.


Po to, kai žiūrovus apstulbino L. Tranel panašumas į J. Aniston, žurnalas „InStyle“ jam interviu davusios aktorės paprašė pateikti savo verdiktą.

„Draugai atsiuntė man tą vaizdo įrašą – aš peržiūrėjau, ir jis išties mane išgąsdino“, – prisipažino J. Aniston.


„Ji nėra kaip du vandens lašai panaši į mane. Tačiau iš visų tų atvejų, kai man primygtinai siūlydavo kažką pažiūrėti, nes kokia nors moteris atrodo kaip mano antrininkė, šis buvo vienas iš geresnių. Kartais pasižiūrėjus pasakai: „Gerai, ačiū“. O štai šįkart sakiau: „Oho, labai ačiū“, – aiškino aktorė.

Interviu J. Anison kaip vieną geriausių jos antrininkių pasirodymų įvardijo Vanessos Bayer pasirodymą „Saturday Night Live“ (SNL).

Žvaigždė pasidalijo prisiminimais: „Pamenu, kažkas sakė: „Ar tu matei, kaip per SNL suvaidino tave?“ Mano pirmas atsakymas buvo: „Ką? Ne, kodėl turėtų mane suvaidinti?“ Tada man atsakė, kad viskas ne taip, kaip aš galvoju, ir parodė man tą vaizdo įrašą“.

„Visi sakė, kad tas pasirodymas buvo komplimentas man. Visgi aš turėjau gerokai susitvardyti ir nuraminti savo smegenis, mat vis galvojau, kad iš manęs juokiamasi. Tai tarsi kažkoks vidinis instinktas, kai imi nerimauti ir galvoti: „Iš manęs juokiasi“.

Vėliau, 2016-aisiais, J. Aniston drauge su V. Bayer, įkūnijusią Rachel iš serialo „Draugai“, pasirodė SNL.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)