Svainę internetu sveikino ir Harry‘io brolis Williamas su žmona Kate Middleton, kartu įdėdami nuotrauką, kurioje ji nufotografuota paplūdimyje su havajietiška girlianda. Prie sveikintojų prisijungė ir princas Charlesas su Camilla.

Tiesa, sveikinimai labai formalūs.

Meghan ir princo Harry‘io santykiai su karališkąja šeima po poros persikėlimo į JAV praėjusiais metais laikomi įtemptais. Įtampą dar labiau paaštrino rūmams viešai išsakyti kaltinimai rasizmu ir nepakankama parama. Priekaištus pora pareiškė daug dėmesio sulaukusiame televizijos interviu su Oprah Winfrey.

Meghan ir Harry‘is kartu su dvejų metukų sūneliu Archie ir neseniai gimusia dukrele Lilibet Diana gyvena Kalifornijoje. Vardo parinkimą mažylei daugelis interpretavo kaip taikos signalą Londono kryptimi. Karalienė Elžbieta II vaikystėje buvo vadinama Lilibet. Diana yra Harry‘io velionės motinos vardas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją