Tiesa, pats J. Brooksbankas linkęs tai vadinti darbu, rašo dailymail.co.uk. Princesės Eugenie sutuoktinis 35 m. J. Brooksbankas savaitgalį leidžia įspūdingoje Viduržemio jūroje esančioje Kaprio saloje, kur kartu su kitomis įžymybėmis dalyvauja ištaigingame labdaros pokylyje, o jo žmona tuo metu laiką leidžia Vindzore, kur prižiūri jųdviejų 5 mėn. sūnelį Augustą.

J. Brooksbankas – „Casamigos“ tekilos prekės ženklo ambasadorius. Būtent šis prekės ženklas yra „Unicef Summer Gala“ pokylio rėmėjas. Į šį renginį gali patekti tik kviestiniai svečiai, o bilietų kainos siekia nuo 8 000 iki 25 000 svarų sterlingų (nuo 9 396 iki 29 363 eurų). Prieš šią puotą penktadienio popietę jis nusprendė praleisti klasikiniame beveik 8 metrų ilgio laive gozzo, tyrinėdamas aplink Kaprio krantus esančius urvus.

Tiesa, į šią išvyką laivu jis leidosi ne vienas. Kartu su juo laive laiką leido buvusi žurnalo „Glamour“ redaktorė Rachel Zalis, šiuo metu einanti „Casamigos“ vadovės pareigas. Pasipuošusi juodu bikiniu saulės spinduliais ji mėgavosi kartu su mados ambasadore tapusiu modeliu Maria Buccellati. Apsikabinusi J. Brooksbanką ji kartu su juo pozavo įspūdingam kadrui, kuris paskalbtas jos paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“, turinčioje 14 tūkst. sekėjų.

Kartu su žavia kompanija laive ilsėjosi ir italų modelis Erica Pelosini. Nors kartkartėmis ji prisidengdavo rankšluosčiu, periodiškai jį nusiimdavo ir apsinuoginusi iki pusės rodydavosi J. Brooksbankui ir laivo kapitonui. Šios išvykos metu princesės Eugenie sutuoktinis nepraleido progos nerti į Tirėnų jūrą. Kartu su juo tobulai atrodančiu jūros vandeniu mėgavosi ir trys J. Brooksbanko kompanionės. Tiesa, laikas nuo laiko jis vis pažvelgdavo į savo telefoną galimai tam, kad palaikytų kontaktą su namuose likusia sutuoktine.

Nors nėra iki galo aišku, iš kur J. Brooksbankas pažįsta E. Pelosini ir M. Buccellati, abi šios moterys susijusios su izraeliete 35 m. Hofit Golan, socialinių tinklų nuomonės formuotoja, pagarsėjusia kelionėmis po visą pasaulį jachtomis, priklausančiomis turtingiems ir gerai žinomiems asmenims. Buvusią princo Andrew merginą ledi Victorią Hervey vadinanti viena artimiausių savo draugių H. Golan praėjusią savaitę pastebėta laiką leidžianti jachtoje Kanuose kartu su E. Pelosini ir M. Buccellati.

J. Brooksbankui artimas šaltinis patikino, kad princesė Eugenie nevyko kartu su vyru į šią verslo kelionę į Kaprio salą, nes jis vyko tam, kad šiame pokylyje dirbtų. Šaltinių teigimu, J. Brooksbanko užduotis buvo prižiūrėti kokteilių barą ir šnekučiuotis su garsiais svečiais, tarp kurių buvo dainininkai Katy Perry ir Johnas Legendas, supermodelis Heidi Klum.

Princesė Eugenie su būsimu vyru susipažino slidinėdami Šveicarijoje, o 2018 m. Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje jie susituokė. Šiuo metu karališkosios šeimos atstovai gyvena netoliese esančiuose namuose Frogmore Cottage, už kuriuos jie moka nuomą Sasekso kunigaikščiui ir kunigaikštienei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)