Bučas yra jau trečiasis žvaigždės augintinis, ją paliekantis pastaruoju metu. Kaip rašo portalas eg.ru, 2015-aisiais nugaišo rotveilerė Candy (ją atlikėja kartu veždavosi į gastroles), vėliau - kitas prancūzų buldogas, vardu Kukla.


Šuo Bučas iškeliavo šeštadienį, liepos 31 d. L. Vaikulė teigė, kad vis dar negali susitaikyti su skaudžia netektimi. Nors prieš tai jai ir teko išgyventi mylimų augintinių mirtį, tačiau kiekvieną kartą tokia tragedija atrodo nepakeliama.


Kaip rašo leidinys „StarHit“, mylimi augintiniai sugebėjo užpildyti tuštumą žvaigždės namuose. Pati Vaikulė ne kartą prisipažino, kad net savo namą Jūrmaloje pasistatė atsižvelgdama į savo numylėtinių poreikius. Taigi, pavyzdžiui, Jūrmalos apartamentuose yra paklotos specialios grindys, patogios nuolat valyti, ir parinktos žemos sofos, kurios pritaikytos trumpas kojas turintiems šunims užlipti. Gyvūnai ten taip pat turi savo kambarį su dviem lovomis ir vonia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)